Φάρμακα

Ρ.Κόουλ: «Τα mRNA εμβόλια προκαλούν φλεγμονή της καρδιάς και καρκίνο» – Δείτε αναλυτικά τις βλάβες

Ρ.Κόουλ: «Τα mRNA εμβόλια προκαλούν φλεγμονή της καρδιάς και καρκίνο» – Δείτε αναλυτικά τις βλάβες

Σοκ προκαλούν τα όσα λέει ο γιατρός Ράιαν Κόουλ για τα εμβόλια mRNA και τα προβλήματα που προκαλούν στους ανθρώπους, καθώς σύμφωνα με όσα αναφέρει τα εμβόλια προγραμματίζουν τα κύτταρά μας να παράγουν συνεχώς την πρωτεΐνη ακίδα και μπορεί να προκαλέσουν σοβαρές βλάβες στην υγεία του λήπτη, όπως ασυνήθιστη πήξη, φλεγμονή της καρδιάς ή καρκίνο.

Τα εμβόλια COVID-19 της Pfizer και της Moderna είναι τα μόνα mRNA εμβόλια που έχουν λάβει έγκριση για αναμνηστική χρήση στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα εμβόλια COVID-19 της Johnson & Johnson χρησιμοποιούν έναν ιικό φορέα, μια τροποποιημένη έκδοση ενός ιού, για να καθοδηγήσουν τα κύτταρα να παράγουν αντισώματα.

Ο Κόουλ είναι παθολόγος και διατηρεί εργαστήριο εδώ και 18 χρόνια. Έχει δει, κυρίως μέσω μικροσκοπίου, περίπου 500.000 ασθενείς στην καριέρα του.

«[Στο] φυσιολογικό mRNA, έχετε κύτταρα που δημιουργούν μηνύματα όλη την ημέρα … το mRNA γενικά διασπάται μέσα σε λίγα λεπτά έως ίσως μία ή δύο ώρες. Το mRNA δεν θα έπρεπε να παραμένει», δήλωσε ο Κόουλ στην εκπομπή «Facts Matter», κατά τη διάρκεια της Παγκόσμιας Συνόδου Κορυφής COVID που πραγματοποιήθηκε στο Χιούστον του Τέξας στις 8 Απριλίου.

Ο Κόουλ εξήγησε ότι το mRNA είναι ένα μήνυμα που λέει στο κύτταρό μας να φτιάξει μια συγκεκριμένη πρωτεΐνη για διάφορες αντιδράσεις του σώματος.

«Αλλά όταν βάζετε αυτή τη συνθετική ψευδουριδίνη [στο σώμα σας]», συνεχίζει ο Κόουλ, «το σώμα δεν ξέρει τι να κάνει με αυτή, και την κοιτάζει και λέει, “Χμμ, δεν ξέρω τι να κάνω. Οπότε δεν πρόκειται να τη διασπάσω”. Και έτσι αποφεύγει αυτή τη διαδικασία διάσπασης και αποφεύγει επίσης την ανοσολογική αντίδραση. Αλλά επίσης καταστέλλει το ανοσοποιητικό μας σύστημα, πράγμα που δεν είναι καλό, επειδή άλλα πράγματα – καρκίνοι, ιοί – ξυπνούν».

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «The Epoch Times» ο Κόουλ δήλωσε ότι είδε μια αύξηση στους καρκίνους που δεν θα έπρεπε να υπάρχει. Επιπλέον, έχει δει αυξήσεις και παράγοντες πήξης να επιμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά τον εμβολιασμό. Ωστόσο, όταν εξέφρασε τις ανησυχίες του, καμία κυβερνητική υπηρεσία δεν ήταν πρόθυμη να εξετάσει αυτό το εύρημα.

Επί του παρόντος, ο Κόουλ εξετάζει περίπου 40.000 βιοψίες ετησίως.

Η άποψη του Κόουλ ευθυγραμμίζεται με την άποψη του Δρ. Ρόμπερτ Μαλόουν, βασικού συντελεστή της τεχνολογίας εμβολίων mRNA. Ο Μαλόουν, σε πρόσφατο άρθρο του στις 11 Απριλίου, δήλωσε ότι το «mRNA» από τα εμβόλια της Pfizer και της Moderna δεν είναι στην πραγματικότητα mRNA.

«Αυτά τα μόρια έχουν γενετικά στοιχεία παρόμοια με εκείνα του φυσικού mRNA, αλλά είναι σαφώς πολύ πιο ανθεκτικά στα ένζυμα που συνήθως αποικοδομούν το φυσικό mRNA, φαίνεται να είναι ικανά να παράγουν υψηλά επίπεδα πρωτεϊνών για παρατεταμένες περιόδους και φαίνεται να αποφεύγουν τους φυσιολογικούς ανοσολογικούς μηχανισμούς για την εξάλειψη των κυττάρων που παράγουν ξένες πρωτεΐνες οι οποίες δεν παρατηρούνται φυσιολογικά στο σώμα», δήλωσε ο Μαλόουν.

Ο Δρ. Τζόζεφ Μέρκολα, οστεοπαθητικός γιατρός, δήλωσε επίσης ότι η πρωτεΐνη ακίδα από τα εμβόλια COVID-19 ευθύνεται για τη σοβαρή βλάβη των οργάνων.

«Η επιστήμη απέδειξε ότι δεν είναι ο ιός που προκαλεί ενδοθηλιακή βλάβη που στη συνέχεια οδηγεί σε βλάβη οργάνων, όπως διαπιστώθηκε στην καρδιά, το ήπαρ και τα νεφρά των ασθενών με COVID-19. Αντίθετα, είναι η πρωτεΐνη ακίδα», έγραψε ο Μέρκολα σε πρόσφατο άρθρο του.

Ορισμένες μελέτες έδειξαν ότι η πρωτεΐνη ακίδα που παράγεται μετά τη λήψη του εμβολίου παραμένει στον ανθρώπινο οργανισμό, δήλωσε ο Κόουλ, αλλά «δεν έχουμε ιδέα για πόσο καιρό αυτή η συνθετική αλληλουχία παραμένει».

Μια μελέτη του Στάνφορντ από την Καταρίνα Ρόλτγκεν και άλλους έδειξε ότι η συνθετική αλληλουχία παραμένει για τουλάχιστον 60 ημέρες. Μια μελέτη του Χάρβαρντ από την Αλάνα Ογκάτα και άλλους έδειξε ότι η πρωτεΐνη ακίδα μπορεί να κυκλοφορεί για εβδομάδες.

Ο Κόουλ ανέφερε ότι ένας Γερμανός καθηγητής, ο Δρ. Άρνε Μπέρκχαρντ, διαπίστωσε σε μελέτη αυτοψίας του ότι η πρωτεΐνη ακίδα μπορεί να παραμείνει στον ανθρώπινο οργανισμό για 128 ημέρες.

«Και η ακίδα [πρωτεΐνη] που παράγουν [τα εμβόλια mRNA] προκαλεί παθολογικές αλλαγές στο σώμα. Μπορεί να προκαλέσει θρόμβωση», δήλωσε ο Κόουλ. «Ακούμε ότι αυτοί οι νέοι άνθρωποι πεθαίνουν από θρόμβους, μικροθρόμβους, όχι φυσιολογικούς τύπους θρόμβων.

Πρόκειται για έναν μοναδικό τύπο θρόμβου που επιμένει, πνίγει τον οργανισμό από το οξυγόνο, πνίγει μέρη του σώματος, προκαλεί φλεγμονή στην καρδιά, προκαλεί καρδιακές προσβολές, προκαλεί εγκεφαλικά επεισόδια, προκαλεί καρκίνους σε νεαρές ηλικίες … Ασυνήθιστα πράγματα που δεν θα έπρεπε να συμβαίνουν και πιθανόν να σχετίζονται με μια συνθετική, γενετικά τροποποιημένη αλληλουχία που βάζουμε στο σώμα δισεκατομμυρίων ανθρώπων».

Ο Κόουλ ανέφερε ότι τα κύτταρά μας διαθέτουν μηχανισμούς επιδιόρθωσης του DNA, αλλά το DNA δεν μπορεί να επιδιορθωθεί μόνο του όταν η πρωτεΐνη ακίδα εισέρχεται στον πυρήνα των Τ-κυττάρων, ενός από τα σημαντικά λευκά αιμοσφαίρια που παίζουν κεντρικό ρόλο στο ανοσοποιητικό σύστημα.

«Μια μελέτη από τη Σουηδία το δείχνει αυτό», δήλωσε ο Κόουλ, αναφερόμενος σε μια πρόσφατη μελέτη που δείχνει ότι το mRNA από το εμβόλιο COVID-19 της Pfizer μπορεί να εισέλθει στα ανθρώπινα ηπατικά κύτταρα και να μετατραπεί σε DNA μέσα στον πυρήνα. «Τώρα το κύτταρο, το DNA δεν μπορεί να επιδιορθωθεί μόνο του. Έτσι το κύτταρο θα κάνει ένα από τα δύο πράγματα, είτε θα ανατιναχθεί, αυτό ονομάζεται απόπτωση, είτε θα μεταλλαχθεί. Και πλέον γίνεται ένα άτυπο κακοήθες κύτταρο».

«Σε αυτό το ερώτημα επίσης, η ανοσοκαταστολή λόγω της ακίδας [της πρωτεΐνης], λόγω της ψευδοουριδίνης, αλλάζει τα πρότυπα των υποδοχέων στα κύτταρα», συνέχισε ο Κόουλ, προσθέτοντας ότι αυτοί οι υποδοχείς θα μπορούσαν να επιτρέψουν στα Τ κύτταρα να καταπολεμήσουν όλα τα είδη ιών.

«Τώρα, δεν έχετε ένα σύστημα άμυνας. Αυτό το καρκινικό κύτταρο μπορεί να εισβάλει πάνω από το τοίχωμα. Αυτό το παθογόνο μπορεί να εισβάλει πάνω από το τοίχωμα, επειδή το ανοσοποιητικό σας σύστημα έχει κατασταλεί σε βαθμό που επιτρέπει να συμβεί αυτό. Πότε θα σταματήσει αυτό; Δεν ξέρουμε. Πώς το αντιστρέφουμε; Δεν ξέρουμε. Συμβαίνει σε όλους; Όχι, δόξα τω Θεώ. Συμβαίνει σε βαθμό ανησυχητικό; Σίγουρα».

Μια μελέτη με αξιολόγηση από ομότιμους που δημοσιεύθηκε στις 15 Απριλίου διαπίστωσε επίσης ότι τα εμβόλια mRNA «προωθούν τη διαρκή σύνθεση της πρωτεΐνης ακίδας του SARS-CoV-2″ και «η πρωτεΐνη ακίδα είναι νευροτοξική και επηρεάζει τους μηχανισμούς επιδιόρθωσης του DNA».

Ούτε η Pfizer ούτε η Moderna απάντησαν σε αίτημα για σχολιασμό.

Στον ιστότοπό του, το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) αναφέρει ότι τα εμβόλια mRNA COVID-19 δεν επηρεάζουν ούτε αλληλεπιδρούν με το DNA, ούτε το mRNA και η πρωτεΐνη ακίδα διαρκούν πολύ στο σώμα.

«Το mRNA δεν εισέρχεται ποτέ στον πυρήνα του κυττάρου όπου βρίσκεται το DNA (γενετικό υλικό) μας, οπότε δεν μπορεί να αλλάξει ή να επηρεάσει τα γονίδιά μας», αναφέρει το CDC. «Τα κύτταρά μας διασπούν το mRNA και το αποβάλλουν μέσα σε λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό. Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι η πρωτεΐνη ακίδα, όπως και άλλες πρωτεΐνες που δημιουργεί ο οργανισμός μας, μπορεί να παραμείνει στο σώμα έως και μερικές εβδομάδες».

Φάρμακα

20.02.2024

«Δεν θέλω να είμαι ένας ακόμα που πέθανε ξαφνικά εξαιτίας του εμβολίου κατά Covid» είπε ο Βρετανός που «κόντραρε» τον Ρ.Σούνακ

Ο Τζον Γουάτς, ο οποίος έλαβε τρία εμβόλια και έχει διαγνωστεί με μια ποικιλία παθήσεων υγείας, είπε ότι το πρόγραμμα αποζημίωσης εμβολίων δεν έχει προχωρήσει σε σχέση με πριν από ένα χρόνο, παρά τις δημόσιες διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού Ρίσι Σούνακ και ότι τα εμβόλια προκάλεσαν μαζικές αυξήσεις θανάτων και ότι ο ίδιος δεν θέλει να γίνει ένα ακόμα […]

05.02.2024

Βρετανία: Ξεκινάει δοκιμαστική χορήγηση εμβολίου σε ασθενείς με καρκίνο

Ένα πρωτοποριακό εμβόλιο mRNA θα λάβουν καρκινοπαθείς στην Αγγλία, το οποίο βοηθά τον οργανισμό να αναγνωρίζει και να καταπολεμά τα καρκινικά κύτταρα, σύμφωνα με τους ερευνητές. Οι πρώτοι ασθενείς έλαβαν ήδη το εμβόλιο mRNA-4359 της Moderna στο πλαίσιο κλινικής δοκιμής φάσης 1/2. Το συγκεκριμένο εμβόλιο συγκαταλέγεται μεταξύ εκείνων που στοχεύουν ευρύτερα σε συγκεκριμένους τύπους καρκίνου […]

Αρχίατρος της Φλόριντα: «Τα mRNA εμβόλια κατά της Covid-19 είναι ο αντίχριστος των σκευασμάτων»
11.01.2024

Αρχίατρος της Φλόριντα: «Τα mRNA εμβόλια κατά της Covid-19 είναι ο αντίχριστος των σκευασμάτων»

Διάσημος ιολόγος προειδοποιεί: «Οι χώρες που εμβολιάστηκαν κατά Covid-19 θα υποστούν μείωση πληθυσμού της τάξεως του 40%»!
08.01.2024

Διάσημος ιολόγος προειδοποιεί: «Οι χώρες που εμβολιάστηκαν κατά Covid-19 θα υποστούν μείωση πληθυσμού της τάξεως του 40%»!

Υπουργείο Υγείας της Φλόριντα: «Σταματήστε τα mRNA εμβόλια κατά Covid – Δεν είναι κατάλληλα για χρήση σε ανθρώπους»!
05.01.2024

Υπουργείο Υγείας της Φλόριντα: «Σταματήστε τα mRNA εμβόλια κατά Covid – Δεν είναι κατάλληλα για χρήση σε ανθρώπους»!

Νέα μελέτη: Το βακτήριο E.coli μπορεί να αναπτύξει ανησυχητικά υψηλή αντοχή στα αντιβιοτικά
28.11.2023

Νέα μελέτη: Το βακτήριο E.coli μπορεί να αναπτύξει ανησυχητικά υψηλή αντοχή στα αντιβιοτικά

ΠΟΥ: «Η υπερκατανάλωση αντιβιοτικών μπορεί να προκαλέσει μέχρι και 10 εκατ. θανάτους έως το 2050»
23.11.2023

ΠΟΥ: «Η υπερκατανάλωση αντιβιοτικών μπορεί να προκαλέσει μέχρι και 10 εκατ. θανάτους έως το 2050»

Αντιβιοτικά: Όσα πρέπει να γνωρίζετε – Πότε πρέπει να τα χρησιμοποιήσετε
21.11.2023

Αντιβιοτικά: Όσα πρέπει να γνωρίζετε – Πότε πρέπει να τα χρησιμοποιήσετε

Βρετανία: «Πράσινο φως» σε γονιδιακή θεραπεία για την δρεπανοκυτταρική αναιμία και τη β-θαλασσαιμία
16.11.2023

Βρετανία: «Πράσινο φως» σε γονιδιακή θεραπεία για την δρεπανοκυτταρική αναιμία και τη β-θαλασσαιμία

ΗΠΑ: Έδωσαν το «πράσινο φως» για το πρώτο εμβόλιο κατά του ιού τσικουνγκούνια
10.11.2023

ΗΠΑ: Έδωσαν το «πράσινο φως» για το πρώτο εμβόλιο κατά του ιού τσικουνγκούνια

Δημοφιλή

Υγεία
1

Αυτό είναι το θαυματουργό έλαιο που προστατεύει από το Αλτχάιμερ

Kαρδιά
2

Ποιοι είναι οι φυσιολογικοί καρδιακοί παλμοί και ποια τα επικίνδυνα όρια – Πότε πρέπει να ανησυχήσετε

Φάρμακα
3

Ανατροπή δεδομένων στα εμβόλια mRNA: Οι εμβολιασμένοι πεθαίνουν πλέον στις ΗΠΑ από COVID-19

Διατροφή
4

Πετιμέζι: Το καλύτερο φυσικό φάρμακο

Περισσότερα

01.03.2024

Ποιοι είναι οι φυσιολογικοί καρδιακοί παλμοί και ποια τα επικίνδυνα όρια – Πότε πρέπει να ανησυχήσετε

Πώς μπορούμε να γνωρίζουμε αν οι καρδιακοί παλμοί μας είναι φυσιολογικοί ή κάτι δεν πάει καλά; «Αν κάνετε μία γρήγορη αναζήτηση στο Ίντερνετ, θα βρείτε αρκετές πηγές που αναφέρουν ότι οι φυσιολογικοί παλμοί για τους ενήλικες κυμαίνονται μεταξύ 60 και 100 το λεπτό», αναφέρει ηλεκτροφυσιολόγος από το Τμήμα Καρδιαγγειακής Ιατρικής της Cleveland Clinic, στο Οχάιο. Στα […]

27.02.2024

Νέα έρευνα προειδοποιεί: Η διαβίωση κοντά σε μπαρ και εστιατόρια fast food αυξάνει το κίνδυνο για καρδιακή ανεπάρκεια

Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρείας «Circulation: Heart Failure» όσοι ζουν πιο κοντά σε εστιατόρια fast food, είναι πιθανότερο να κινδυνεύσουν από καρδιακή ανεπάρκεια. Εστιατόρια γρήγορου φαγητού και μπαρ συνήθως παρέχουν ανθυγιεινά τρόφιμα και ποτά, που έχουν συνδεθεί με καρδιαγγειακά νοσήματα, όπως επισημαίνει ο επικεφαλής συγγραφέας της μελέτης Λου Κι, […]

Δείτε ποια είναι τα οφέλη που έχουν για την υγεία οι αγκινάρες – Οι 9 λόγοι για να τις βάλετε στο τραπέζι σας
27.02.2024

Δείτε ποια είναι τα οφέλη που έχουν για την υγεία οι αγκινάρες – Οι 9 λόγοι για να τις βάλετε στο τραπέζι σας

Βρώμη: Είναι τελικά υγιεινή και ποιο είδος είναι το καλύτερο; (βίντεο)
27.02.2024

Βρώμη: Είναι τελικά υγιεινή και ποιο είδος είναι το καλύτερο; (βίντεο)

Αποξηραμένα φρούτα: Έχουν οφέλη για την υγεία μας ή αποτελούν θερμιδικές βόμβες;
26.02.2024

Αποξηραμένα φρούτα: Έχουν οφέλη για την υγεία μας ή αποτελούν θερμιδικές βόμβες;

Μπρόκολο: Ποια συστατικά του μειώνονται αναλόγως με τον τρόπο μαγειρέματος – Ποιος είναι ο σωστός τρόπος
26.02.2024

Μπρόκολο: Ποια συστατικά του μειώνονται αναλόγως με τον τρόπο μαγειρέματος – Ποιος είναι ο σωστός τρόπος

H SCYTALYS διοργανώνει «Bootcamp» στην Ανάπτυξη Λογισμικού
22.02.2024

H SCYTALYS διοργανώνει «Bootcamp» στην Ανάπτυξη Λογισμικού

Μηνιγγίτιδα: Δείτε ποια είναι τα συμπτώματα και πότε να πάτε στο γιατρό
22.02.2024

Μηνιγγίτιδα: Δείτε ποια είναι τα συμπτώματα και πότε να πάτε στο γιατρό

Τα τρία δημοφιλή συμπληρώματα βιταμινών που προκαλούν διαταραχές ύπνου
20.02.2024

Τα τρία δημοφιλή συμπληρώματα βιταμινών που προκαλούν διαταραχές ύπνου

«Δεν θέλω να είμαι ένας ακόμα που πέθανε ξαφνικά εξαιτίας του εμβολίου κατά Covid» είπε ο Βρετανός που «κόντραρε» τον Ρ.Σούνακ
20.02.2024

«Δεν θέλω να είμαι ένας ακόμα που πέθανε ξαφνικά εξαιτίας του εμβολίου κατά Covid» είπε ο Βρετανός που «κόντραρε» τον Ρ.Σούνακ