Φυσική Κατάσταση

Γυμνάστρια από την Αυστραλία αποκαλύπτει τι τρώει – Η δίαιτα που θα σας «χαρίσει» απίθανο κορμί (φώτο)

Μια γυμνάστρια από την Αυστραλία, και συγκεκριμένα η Chontel Duncan, μοιράστηκε τη δίαιτα που ακολουθεί προκειμένου να διατηρεί την άψογη σχηματισμένη σιλουέτα της.

Η 32χρονη μητέρα πέντε παιδιών από το Μπρίσμπεϊν τρώει καθημερινά έως και οκτώ γεύματα και «κακομαθαίνει» τον εαυτό της με μια γλυκιά λιχουδιά το βράδυ.

Στο Instagram, η Chontel έχει παραδεχτεί ότι βαριέται γρήγορα να τρώει το ίδιο φαγητό συχνά, επομένως το «πιάτο της ημέρας» αλλάζει συχνά. Αυτό το διάστημα η Chontel ακολουθεί ένα πρόγραμμα δίαιτας οκτώ εβδομάδων και αναφέρει ότι τα γεύματα είναι ειδικά προσαρμοσμένα στον στόχο της. Ποιός είναι αυτός; Αψογη φυσική κατάσταση με καθημερινή προπόνηση.

«Όντας πολυάσχολη μαμά, θεωρώ ότι η διατροφή είναι το πρώτο πράγμα που θυσιάσω. Μπορώ εύκολα να ξεχάσω να φάω το πρώτο μισό της ημέρας, με αποτέλεσμα να πεινάω σαν τρελή μέχρι το απόγευμα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να καταναλώνω ολόκληρο το σωματικό μου βάρος σε φαγητό», έγραψε αρχικά.

«Ή μπορεί να αγοράσω επεξεργασμένα τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη από τον καφέ».

«Στόχος μου είναι να επανέλθω σε μια ρουτίνα, να δώσω προτεραιότητα στις ανάγκες μου και να τροφοδοτήσω το σώμα μου με θρεπτικά συστατικά, ειδικά επειδή ζω με ελάχιστο ύπνο».

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Chontel ξεκίνησε τη μέρα της με δύο φέτες τοστ με βούτυρο και τυρί μαζί με έναν καφέ latte και ρόφημα πρωτεΐνης με σοκολάτα.

Μεταξύ πρωινού και μεσημεριανού απολαμβάνει μια σαλάτα με καλαμπόκι, γιαούρτι, σπανάκι, πιπεριά και ντοματίνια. Για μεσημεριανό, η Chontel ετοιμάζει ένα stir fry λαχανικών με καστανό ρύζι, το οποίο δημιουργεί κορεσμό μέχρι αργά το απόγευμα.

«Για να χτίσετε μυς θα πρέπει να τρώτε περισσότερες θερμίδες από αυτές που καίει το σώμα σας σε μια μέρα – που είναι συνήθως πάνω από 1800 θερμίδες», υπογραμμίζει η ίδια. Ετσι, τα δύο απογευματινά σνακ της επιλογής της είναι ένα επιδόρπιο πρωτεΐνης και στη συνέχεια ζυμαρικά με κοτόπουλο ολικής αλέσεως.

Πριν από το δείπνο ή την προπόνηση, η Chontel απολαμβάνει το δεύτερο ρόφημα πρωτεΐνης με σοκολάτα, και στη συνέχεια το τελευταίο της κύριο γεύμα, ένα stir fry με κάσιους και καστανό ρύζι.

Στο τέλος της ημέρας απολαμβάνει κάτι γλυκό, όπως για παράδειγμα ένα Mars παγωτό ice cream bar!. «Πολλοί με ρωτούν πως τα τρώω όλα αυτά! Αλλά για να είμαι ειλικρινής, έχω προτεραιότητα εμένα!! Φροντίζω τον εαυτό μου για να μπορώ να ανταπεξέρχομαι στις απαιτήσεις της ζωής», έγραψε.

Η δίαιτα που ακολουθεί η γυμνάστρια από την Αυστραλία

Πρωινό: Tοστ με βούτυρο και τυρί, καφές latte και πρωτεΐνη σοκολάτας

Δεκατιανό: καλαμπόκι με γιαούρτι, σπανάκι, πιπεριά και ντοματίνια

Γεύμα 3: Stir fry λαχανικών με καστανό ρύζι

Γεύμα 4: Επιδόρπιο πρωτεΐνης

Γεύμα 5: Κοτόπουλο με ζυμαρικά ολικής αλέσεως

Γεύμα 6: Ρόφημα πρωτεΐνης σοκολάτας

Δείπνο: Stir fry με κάσιους και καστανό ρύζι

Επιδόρπιο: Mars παγωτό ice cream bar

Φυσική Κατάσταση

07.02.2024

Έρευνα: Η έντονη σωματική άσκηση συνδέεται με χαμηλότερο κίνδυνο εμφάνισης νεφρικής νόσου σε άτομα με διαβήτη 2

Μια νέα έρευνα που δημοσιεύθηκε διαδικτυακά στο «British Journal of Sports Medicine», διαπίστωσε πως τα υψηλά εβδομαδιαία επίπεδα σωματικής δραστηριότητας μέτριας έως έντονης έντασης συνδέονται με χαμηλότερο κίνδυνο εμφάνισης χρόνιας νεφρικής νόσου σε υπέρβαρα ή παχύσαρκα άτομα με διαβήτη τύπου 2. Ο διαβήτης είναι η κύρια αιτία της χρόνιας νεφρικής νόσου αντιπροσωπεύοντας το 30-50% του […]

21.11.2023

Δείτε γιατί δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε το κινητό σας όταν κάνετε γυμναστική

Οι ειδικοί αναφέρουν πως η χρήση του κινητού στο γυμναστήριο ή στην υπαίθρια γυμναστική θα πρέπει να αποφεύγεται, καθώς μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στο άτομο που ασκείται. Τι σημαίνει αυτό; Όχι μόνο μειώνει την ένταση της προπόνησης, αλλά επηρεάζει αρνητικά την ισορροπία, με συνέπεια να αυξάνεται ο κίνδυνος τραυματισμών. «Αν μιλάτε στο κινητό ή γράφετε μηνύματα […]

26.09.2023

Τρέξιμο: To τρικ για να ξεγελάσετε τον εγκέφαλό σας και να το απολαμβάνετε

22.09.2023

Σύνδρομο χρόνιας κόπωσης: Αυτή είναι η εξέταση που το εντοπίζει με ακρίβεια 91%

18.09.2023

Απώλεια βάρους: Αυτά είναι τα τρία είδη γυμναστικής που θα σας βοηθήσουν να «κάψετε» περισσότερες θερμίδες

12.09.2023

Μελέτη: Οι άνθρωποι που είναι σε καλύτερη φυσική κατάσταση παίρνουν λιγότερα φάρμακα για το άγχος και την κατάθλιψη

Δημοφιλή

Υγεία
1

Αυτό είναι το θαυματουργό έλαιο που προστατεύει από το Αλτχάιμερ

Kαρδιά
2

Ποιοι είναι οι φυσιολογικοί καρδιακοί παλμοί και ποια τα επικίνδυνα όρια – Πότε πρέπει να ανησυχήσετε

Φάρμακα
3

Ανατροπή δεδομένων στα εμβόλια mRNA: Οι εμβολιασμένοι πεθαίνουν πλέον στις ΗΠΑ από COVID-19

Διατροφή
4

Πετιμέζι: Το καλύτερο φυσικό φάρμακο

Περισσότερα

01.05.2024

Γαλλική έκθεση: Smartphone στα παιδιά μετά τα 13 και πρόσβαση στα social media μετά τα 18

Νέα γαλλική έκθεση έρχεται να ξεκαθαρίσει σε ποια ηλικία θα πρέπει να επιτρέπεται στα παιδιά να χρησιμοποιούν smartphone αλλά και να έχουν πρόσβαση στα συμβατικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα παιδιά, λοιπόν, δεν θα πρέπει να επιτρέπεται να χρησιμοποιούν smartphones έως ότου γίνουν 13 ετών και θα πρέπει να απαγορεύεται η πρόσβαση στα συμβατικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, […]

01.05.2024

Αυτά είναι τα τρόφιμα που έχουν τα περισσότερα μικροπλαστικά

Μία νέα έρευνα αποκάλυψε ποιες τροφές περιέχουν τα περισσότερα μικροπλαστικά.  Πρόκειται για θραύσματα πλαστικών που κυμαίνονται σε μέγεθος μικρότερο των 5 χιλιοστών, φτάνοντας ακόμη και στη κλίμακα του μικρόμετρου (ένα εκατομμυριοστό του μέτρου). Οτιδήποτε μικρότερο από 1 μικρόμετρο θεωρείται νανοπλαστικό και μετριέται σε δισεκατομμυριοστά του μέτρου. Μιλάμε για σωματίδια τόσο μικρά που η επιστήμη αγωνίστηκε […]

01.05.2024

Πώς να μειώσετε τις ραγάδες με φυσικό τρόπο

30.04.2024

Πως να πλένετε σωστά τα φρούτα και τα λαχανικά

30.04.2024

Διάσημη influencer «καίει» το εμβόλιο του Covid-19: «Γιατροί λένε ότι το πρόβλημα στην καρδιά μου είναι από αυτό»

30.04.2024

Στρατιωτική δίαιτα: Τι είναι και πως λειτουργεί;

16.04.2024

Δεν είναι μόνο για το φαγητό: 17 τρόποι να χρησιμοποιήσετε το λεμόνι εκτός κουζίνας

12.04.2024

H καρδιακή νόσος συνδέεται με την ανάπτυξη καρκίνου;

12.04.2024

Γιατί δαγκώνουμε τα χείλη μας; – Τι μπορούμε να κάνουμε για να το σταματήσουμε

01.03.2024

Ποιοι είναι οι φυσιολογικοί καρδιακοί παλμοί και ποια τα επικίνδυνα όρια – Πότε πρέπει να ανησυχήσετε