Θυμάσαι τη θρυλική εποχή των 90’s που όλα τα It girls κυκλοφορούσαν με πολύ λεπτά και υπερβολικά βγαλμένα, σχεδόν αόρατα, φρύδια; Αυτή η περίοδος έχει περάσει ανεπιστρεπτί μιας και εδώ και μερικά χρόνια τα μεγάλα, πλούσια και έντονα φρύδια είναι πιο hot από ποτέ. Ελληνίδες και ξένες celebrities, αλλά και οι διεθνούς φήμης Οίκοι Μόδας λανσάρουν με συνέπεια τις τελευταίες σεζόν αυτό το beauty trend, το οποίο – αν θες τη γνώμη μας- είναι ό,τι πιο σωστό έχει συμβεί στον κόσμο της ομορφιάς.

Κι αυτό, γιατί τα «γεμάτα» φρύδια είναι πιο κολακευτικά για το πρόσωπο, μιας και αποτελούν το κάδρο του, ενώ ταυτόχρονα προσθέτουν βάθος και ένταση στο βλέμμα ακόμη κι αν τα μάτια είναι ελάχιστα ή και καθόλου βαμμένα. Συμβαίνει, όμως, να μην έχουν όλες οι γυναίκες πλούσια φρύδια. Συμφωνείς; Μπορεί κι εσύ να ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία. Ευτυχώς, και αυτό το πρόβλημα λύνεται μιας και υπάρχει τρόπος να καταφέρεις να μεγαλώσεις τα φρύδια σου μόνη σου, όσο μένεις σε καραντίνα.

Το απόλυτο beauty hack, λοιπόν, για να αποκτήσεις πιο πλούσια φρύδια ακούει στο όνομα… brow moisturization (aka ενυδάτωση φρυδιών) και θα σου το αναλύσουμε ευθύς αμέσως. Στην ουσία, αυτή η νέα μέθοδος θέλει να απλώνεις την ενυδατική κρέμα σου σε όλο το πρόσωπο και ό,τι υπόλοιπο μείνει στα δάχτυλά σου να το βάλεις πάνω στα φρύδια σου. Προσοχή, όμως! Δεν πρέπει ούτε να τρίψεις έντονα τα φρύδια, ούτε να τα πιέσεις, διότι η περιοχή είναι πολύ ευαίσθητη και μπορεί να αφαιρεθεί κάποια τριχούλα εκεί που δεν το περιμένεις.

Θα σου το εξηγήσουμε πιο αναλυτικά κάνοντας έναν παραλληλισμό με τα μαλλιά σου… Ακούς διαρκώς από ειδικούς ότι πρέπει να ενυδατώνεις βαθιά τα μαλλιά σου με ειδικά προϊόντα, ώστε να μακραίνουν πιο γρήγορα και να διατηρούνται υγιή και λαμπερά. Ακριβώς το ίδιο, λοιπόν, συμβαίνει και με τα φρύδια. Η ενυδάτωση είναι απαραίτητη για να μεγαλώσουν, να διατηρηθούν υγιή και όμορφα και να αποφευχθεί οποιοδήποτε σπάσιμο της τρίχας ή κενό στην περιοχή. Άσε που με αυτόν τον τρόπο περιποιείσαι και το δέρμα κάτω από τα φρύδια.

Δοκίμασε, λοιπόν, αυτήν τη μέθοδο για μερικούς μήνες, χρησιμοποίησε παράλληλα και καστορέλαιο ή αμυγδαλέλαιο για έξτρα φροντίδα και μην ξεχνάς να χτενίζεις τα φρύδια σου σε καθημερινή βάση. Να είσαι σίγουρη πως, σε σύντομο χρονικό διάστημα, η διαφορά θα είναι εμφανής στον καθρέφτη σου.