Υγεία και Οικονομία

Γιατροί Ωνασείου: “Δώστε τώρα ονόματα φοροφυγάδων.Μας διαβάλετε”

Στην αντεπίθεση περνούν οι γιατροί του Ωνασείου (Επιστημονική Ένωση Ιατρών ΩΚΚ) ζητώντας από τους αρμόδιους του νοσοκομείου να γνωστοποιήσουν τα ονόματα όσων έχουν θησαυρίσει και εμφανίζονται να έχουν υπέρογκα ποσά στους λογαριασμούς τους, χωρίς να μπορούν να τα δικαιολογήσουν από το μισθό τους. Τι αναφέρουν σε επιστολή τους στον πρόεδρο του Ωνασείου που κοινοποιούν και στον υπουργό Υγείας.
 

Άνω κάτω έχουν κάνει τον ιατρικό κόσμο οι πληροφορίες που κατά καιρούς διαρρέει η κυβέρνηση, ότι ελέγχονται γιατροί από το ΣΔΟΕ που φέρονται να έχουν …παχυλούς λογαριασμούς στις τράπεζες χωρίς να μπορούν να τους δικαιολογήσουν.
 
Μάλιστα δεν είναι λίγοι οι κυβερνητικοί παράγοντες που μιλούν για σαφάρι ελέγχων από τις αρμόδιες υπηρεσίες, χωρίς ωστόσο να ανακοινώνουν ονόματα και ειδικότητες. 
 
Οι γιατροί του Ωνασείου που φαίνεται ότι στοχοποιήθηκαν πρόσφατα περνούν στην αντεπίθεση και ζητούν ονοματεπώνυμα από τη διοίκηση του Νοσοκομείου με επιστολή τους στον πρόεδρο που κοινοποιείται και στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη. 
 
Μάλιστα δεν παραλείπουν να αναφέρουν ότι και στο παρελθόν οι ίδιοι είχαν ζητήσει να γνωστοποιηθούν ονόματα καθώς όπως τονίζουν στην επιστολή τους: ‘έχει επανειλημμένως και επιμόνως ζητήσει γραπτώς και προφορικώς από τη Διοίκηση του Κέντρου να διερευνήσει φήμες, πληροφορίες ή/και καταγγελίες για χρηματισμό ή/και δωροδοκία ιατρών και για παραβίαση της αποκλειστικής τους σχέσης εργασίας με το ΩΚΚ, χωρίς μέχρι τώρα να έχει λάβει απάντηση στα σχετικά διαβήματα”.
 
Διαφορετικά η αναπαραγωγή ανάλογων πληροφοριών για γιατρούς που εισπράττουν παρανόμως χρήματα και φοροδιαφεύγουν “πλήττουν το κύρος του Κέντρου, στο οποίο έχετε την τιμή να προεδρεύετε και διαβάλουν αδιακρίτως την τιμή και την υπόληψη των ιατρών του” σημειώνουν προς τον πρόεδρο του Ωνασείου τα μέλη της Επιστημονικής Ένωσης Ιατρών ΩΚΚ.
 
iatropedia.gr

Δημοφιλή

Υγεία
1

Αυτό είναι το θαυματουργό έλαιο που προστατεύει από το Αλτχάιμερ

Kαρδιά
2

Ποιοι είναι οι φυσιολογικοί καρδιακοί παλμοί και ποια τα επικίνδυνα όρια – Πότε πρέπει να ανησυχήσετε

Φάρμακα
3

Ανατροπή δεδομένων στα εμβόλια mRNA: Οι εμβολιασμένοι πεθαίνουν πλέον στις ΗΠΑ από COVID-19

Διατροφή
4

Πετιμέζι: Το καλύτερο φυσικό φάρμακο

Περισσότερα

01.05.2024

Γαλλική έκθεση: Smartphone στα παιδιά μετά τα 13 και πρόσβαση στα social media μετά τα 18

Νέα γαλλική έκθεση έρχεται να ξεκαθαρίσει σε ποια ηλικία θα πρέπει να επιτρέπεται στα παιδιά να χρησιμοποιούν smartphone αλλά και να έχουν πρόσβαση στα συμβατικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα παιδιά, λοιπόν, δεν θα πρέπει να επιτρέπεται να χρησιμοποιούν smartphones έως ότου γίνουν 13 ετών και θα πρέπει να απαγορεύεται η πρόσβαση στα συμβατικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, […]

01.05.2024

Αυτά είναι τα τρόφιμα που έχουν τα περισσότερα μικροπλαστικά

Μία νέα έρευνα αποκάλυψε ποιες τροφές περιέχουν τα περισσότερα μικροπλαστικά.  Πρόκειται για θραύσματα πλαστικών που κυμαίνονται σε μέγεθος μικρότερο των 5 χιλιοστών, φτάνοντας ακόμη και στη κλίμακα του μικρόμετρου (ένα εκατομμυριοστό του μέτρου). Οτιδήποτε μικρότερο από 1 μικρόμετρο θεωρείται νανοπλαστικό και μετριέται σε δισεκατομμυριοστά του μέτρου. Μιλάμε για σωματίδια τόσο μικρά που η επιστήμη αγωνίστηκε […]

01.05.2024

Πώς να μειώσετε τις ραγάδες με φυσικό τρόπο

30.04.2024

Πως να πλένετε σωστά τα φρούτα και τα λαχανικά

30.04.2024

Διάσημη influencer «καίει» το εμβόλιο του Covid-19: «Γιατροί λένε ότι το πρόβλημα στην καρδιά μου είναι από αυτό»

30.04.2024

Στρατιωτική δίαιτα: Τι είναι και πως λειτουργεί;

16.04.2024

Δεν είναι μόνο για το φαγητό: 17 τρόποι να χρησιμοποιήσετε το λεμόνι εκτός κουζίνας

12.04.2024

H καρδιακή νόσος συνδέεται με την ανάπτυξη καρκίνου;

12.04.2024

Γιατί δαγκώνουμε τα χείλη μας; – Τι μπορούμε να κάνουμε για να το σταματήσουμε

01.03.2024

Ποιοι είναι οι φυσιολογικοί καρδιακοί παλμοί και ποια τα επικίνδυνα όρια – Πότε πρέπει να ανησυχήσετε