Πλαστική Χειρουργική

Γεμίζει τις ρυτίδες σε χρόνο ρεκόρ… και είναι αθώο

Δεν είναι επιβλαβές και γεμίζει τις ρυτίδες σε χρόνο ρεκόρ το υαλουρονικό οξύ. Πρόκειται για ανόργανη ουσία που δεν δημιουργεί καμία παρενέργεια από τη χρήση της και με την οποία, εκτός των άλλων, μπορούμε να διορθώσουμε μικρές ρυτίδες στην περιοχή γύρω από τα μάτια και να τονίσουμε τα ζυγωματικά.

Το Υαλουρονικό Οξύ είναι ενέσιμο προϊόν, το οποίο χρησιμοποιείται για να γεμίσουμε ρυτίδες έκφρασης γύρω από το στόμα, το μεσόφρυο, γύρω από τα μάτια, για να διορθώσουμε σημάδια ή τυχόν δυσμορφίες στο πρόσωπο.

Η χρήση του είναι ευρέως διαδεδομένη, ενώ τα αποτελέσματα έχουν διάρκεια 10 έως 12 μήνες. Δεν έχουν αναφερθεί παρενέργειες μετά από μακροχρόνια εφαρμογή του.

Συχνά χρησιμοποιούνται πυκνά διαλύματα υαλουρονικού οξέως με διάφορες εμπορικές ονομασίες για να δώσουν όγκο στην περιοχή των ζυγωματικών, καθώς επίσης και να τονίσουν τις γωνίες της κάτω γνάθου. Τα αποτελέσματα εδώ διαρκούν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που μπορεί να φτάσει τα 2 χρόνια.

Όλοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι και εδώ οι θεραπείες πρέπει να γίνονται από τον ειδικό γιατρό που είναι ο Πλαστικός χειρουργός ή δερματολόγος.

Στα τελευταία συνέδρια της αισθητικής χειρουργικής γίνεται όλο και περισσότερο λόγος για το ενέσιμο lifting. Στην ουσία, πρόκειται για συνδυασμό ενέσιμων θεραπειών botox που αφορούν σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό, καθώς και τη χρήση υαλουρονικού οξέος που βοηθά να σβήσουν οι ρυτίδες γύρω από το στόμα, να γεμίσουν τα χείλη και να γίνουν σαρκώδη, να σχηματιστούν έντονα τα ζυγωματικά και να τονισθούν οι γωνίες της κάτω γνάθου, βελτιώνοντας ή εξαφανίζοντας τη χαλάρωση στην περιοχή.

Ο συνδυασμός αυτός οδηγεί στην εικόνα ενός lifting που μπορεί να γίνει χωρίς νυστέρι και έχει διάρκεια περίπου 6-8 μήνες ή και περισσότερο.

Πολλές φορές οι ενέσιμοι αυτοί συνδυασμοί δίνουν όλο και καλύτερη εικόνα προς τα έξω εάν συνδυαστούν από τον έμπειρο πλαστικό χειρουργό και με τη χρήση εξελιγμένων lasers αντιγήρανσης, που μπορεί να παρατείνει τα εντυπωσιακά αποτελέσματα.
 

Δημοφιλή

Υγεία
1

Αυτό είναι το θαυματουργό έλαιο που προστατεύει από το Αλτχάιμερ

Kαρδιά
2

Ποιοι είναι οι φυσιολογικοί καρδιακοί παλμοί και ποια τα επικίνδυνα όρια – Πότε πρέπει να ανησυχήσετε

Φάρμακα
3

Ανατροπή δεδομένων στα εμβόλια mRNA: Οι εμβολιασμένοι πεθαίνουν πλέον στις ΗΠΑ από COVID-19

Διατροφή
4

Πετιμέζι: Το καλύτερο φυσικό φάρμακο

Περισσότερα

01.05.2024

Γαλλική έκθεση: Smartphone στα παιδιά μετά τα 13 και πρόσβαση στα social media μετά τα 18

Νέα γαλλική έκθεση έρχεται να ξεκαθαρίσει σε ποια ηλικία θα πρέπει να επιτρέπεται στα παιδιά να χρησιμοποιούν smartphone αλλά και να έχουν πρόσβαση στα συμβατικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα παιδιά, λοιπόν, δεν θα πρέπει να επιτρέπεται να χρησιμοποιούν smartphones έως ότου γίνουν 13 ετών και θα πρέπει να απαγορεύεται η πρόσβαση στα συμβατικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, […]

01.05.2024

Αυτά είναι τα τρόφιμα που έχουν τα περισσότερα μικροπλαστικά

Μία νέα έρευνα αποκάλυψε ποιες τροφές περιέχουν τα περισσότερα μικροπλαστικά.  Πρόκειται για θραύσματα πλαστικών που κυμαίνονται σε μέγεθος μικρότερο των 5 χιλιοστών, φτάνοντας ακόμη και στη κλίμακα του μικρόμετρου (ένα εκατομμυριοστό του μέτρου). Οτιδήποτε μικρότερο από 1 μικρόμετρο θεωρείται νανοπλαστικό και μετριέται σε δισεκατομμυριοστά του μέτρου. Μιλάμε για σωματίδια τόσο μικρά που η επιστήμη αγωνίστηκε […]

01.05.2024

Πώς να μειώσετε τις ραγάδες με φυσικό τρόπο

30.04.2024

Πως να πλένετε σωστά τα φρούτα και τα λαχανικά

30.04.2024

Διάσημη influencer «καίει» το εμβόλιο του Covid-19: «Γιατροί λένε ότι το πρόβλημα στην καρδιά μου είναι από αυτό»

30.04.2024

Στρατιωτική δίαιτα: Τι είναι και πως λειτουργεί;

16.04.2024

Δεν είναι μόνο για το φαγητό: 17 τρόποι να χρησιμοποιήσετε το λεμόνι εκτός κουζίνας

12.04.2024

H καρδιακή νόσος συνδέεται με την ανάπτυξη καρκίνου;

12.04.2024

Γιατί δαγκώνουμε τα χείλη μας; – Τι μπορούμε να κάνουμε για να το σταματήσουμε

01.03.2024

Ποιοι είναι οι φυσιολογικοί καρδιακοί παλμοί και ποια τα επικίνδυνα όρια – Πότε πρέπει να ανησυχήσετε