Γυναίκα

Απιστία: Αυτά είναι τα 6+1 σημάδια που δείχνουν ότι… κάτι δε πάει καλά

Η απιστία είναι ένα «φαινόμενο» των εpωτικών σχέσεων, πολύ πιο συχνό από όσο κάποιοι άνθρωποι θα ήθελαν να πιστεύουν.

Μπορεί να αισθάνεστε αμοιβαία αγάπη,στοργή, οικειότητα, κατανόηση. Ομως η απιστία είναι θέμα χρόνου να συμβεί ακόμα και στις καλύτερες οικογένειες, αφού τα ερεθίσματα είναι αμέτρητα.

Κι αν παλαιότερα υπήρχε μια μάχη των φύλων ως προς το ποιο από τα δύο είναι περισσότερο επιρρεπές, το παραστράτημα μάλλον δεν κοιτάει φύλο. Λίγο οι συγκυρίες, λίγο η εpωτική έλξη της στιγμής και το κακό δεν αργεί να γίνει.

  • Το μαθαίνουν πάντοτε όλοι;

Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές παραμένει κοινό μυστικό μεταξύ των δύο ενόχων, με το θύτη να μην το παραδέχεται όσες φορές κι αν ερωτηθεί, όμως υπάρχουν ενδείξεις που θα σας βγάλουν από το λήθαργο για να σας βάλουν σε υποψίες!

  • Κάνει μπάνιο με το «καλησπέρα σας»

Εχετε παρατηρήσει ότι το πρώτο πράγμα που σκέφτεται μόλις μπει στο σπίτι ( υποτίθεται μετά τη δουλειά), είναι να ελέγξει αν υπάρχει ζεστό νερό και να κάνει μπάνιο; Ισως προσπαθεί να εξουδετερώσει τη μυρωδιά από κάποιο ξένο σώμα . Ενα μικρό τεστ είναι να δείτε πόσο δεκτικός είναι να τον αγκαλιάσετε ή να τον φιλήσετε μόλις τον υποδεχθείτε.

  • Επιζητάει το σeξ σπανιότερα από ότι συνήθιζε

Κλασικό ύποπτο σημάδι ειδικά για τους άντρες που από τη φύση τους θέλουν να έχουν περισσότερες σεξoυαλικές επαφές από ότι μια γυναίκα. Στην περίπτωση που δείχνει να το έχει ξεχάσει, ίσως θα πρέπει να σκεφτείτε ότι βρίσκει την απόλαυση αλλού. Αλλωστε αν πράγματι ισχύει κάτι τέτοιο, δεν υπάρχει κανένας λόγος να το ζητήσει από εσάς.

  • Αργεί να απαντήσει στα μηνύματα σας

Η εργασία αλλά και οι υποχρεώσεις που συνδέονται με αυτήν καθιστούν πολλές φορές δύσκολη την επικοινωνία με το κινητό, ωστόσο αν αυτό συμβαίνει συστηματικά το τελευταίο διάστημα, τότε ίσως θα ήταν καλύτερα να εξετάσετε τους λόγους για τους οποίους αποφεύγει να σας απαντήσει σε κλήσεις ή μηνύματα και καθυστερεί. Ακόμα πιο έντονες υποψίες μπορεί να κινήσει το γεγονός ότι ξαφνικά υπάρχει κωδικός ασφαλείας στο κινητό του και «απαγορευτικό» στην πρόσβαση σας.

  • Σας κάνει δώρα άνευ λόγου και αιτίας

Αυτό είναι αρκετά περίπλοκο, αφού ένας ερωτεuμένος άνθρωπος υποτίθεται ότι πρέπει να κάνει μικρές καθημερινές εκπλήξεις, ακόμα και δώρα εκτός εορταστικής περιόδου, από την άλλη όμως, δώρα μπορεί να κάνει κι ένας ένοχος, που θέλει να καλύψει τη λερωμένη του φωλιά. Για να καταλήξετε σε ένα συμπέρασμα, εξετάστε τη γενικότερη συμπεριφορά του το τελευταίο διάστημα.

  • Αργεί να γυρίσει από τη δουλειά

Μια από τις πιο παλιές δικαιολογίες των ανθρώπων που απατούν. Αν ο σύντροφος σας εργάζεται ολοένα και περισσότερες ώρες, αλλά αυτό δεν αποδίδει σε κάποιο χρηματικό ποσό που θα τον ευνοούσε, τότε μάλλον κάτι «τρέχει». Ομως εκείνος γνωρίζει ότι δεν πρόκειται να τον ελέγξετε, γιατί δεν θα πάρετε ποτέ τηλέφωνο στο χώρο εργασίας του ή στον εργοδότη του.

  • Φροντίζει λεπτομερώς την εμφάνιση του

Κυκλοφορούσε με αθλητικά παπούτσια και σπορ ντύσιμο, ενώ πια ασχολείται με τις τάσεις της μόδας και περιποιείται την εικόνα του; Μήπως όλα αυτά συμβαίνουν γιατί θέλει να κινήσει την προσοχή κάποιας άλλης;

  • Δοκιμάζει νέες στάσεις στο κρεβάτι

Σε μια μακροχρόνια σχέση είναι πολύ λογικό να γνωρίζει κανείς τη σεξoυαλική συμπεριφορά του συντρόφου του και τις προτιμήσεις του. Ζητάει καινούριες εμπειρίες; Σας προτείνει μια στάση που δεν ξέρατε ή δεν είχατε δοκιμάσει ποτέ ξανά; Εχει αλλάξει τον τρόπο που φιλάει; Ρωτήστε τον τι του συνέβη και από που τα έχει εμπνευστεί όλα αυτά!

Γυναίκα

13.05.2024

O καρκίνος συνδέεται με τα εμφυτεύματα στήθους;

Τα εμφυτεύματα στήθους χρησιμοποιούνται συχνά για κοσμητικούς λόγους αλλά και για την αισθητική αποκατάσταση γυναικών με καρκίνο μαστού που έχουν υποβληθεί σε μαστεκτομή. Η τοποθέτηση των εμφυτευμάτων είναι μία σχετικά ασφαλής διαδικασία, αλλά μπορεί να συνδυάζεται από ανεπιθύμητες ενέργειες, όπως είναι ο τοπικός πόνος και ερεθισμός, η ρήξη του εμφυτεύματος ή η σκλήρυνση της κάψας […]

01.05.2024

Γαλλική έκθεση: Smartphone στα παιδιά μετά τα 13 και πρόσβαση στα social media μετά τα 18

Νέα γαλλική έκθεση έρχεται να ξεκαθαρίσει σε ποια ηλικία θα πρέπει να επιτρέπεται στα παιδιά να χρησιμοποιούν smartphone αλλά και να έχουν πρόσβαση στα συμβατικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα παιδιά, λοιπόν, δεν θα πρέπει να επιτρέπεται να χρησιμοποιούν smartphones έως ότου γίνουν 13 ετών και θα πρέπει να απαγορεύεται η πρόσβαση στα συμβατικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, […]

06.02.2024

Νέα μελέτη: Πολύ συχνή η βαριά κατάθλιψη για τις γυναίκες με σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών

14.11.2023

Έρευνα: Το άγχος αποχώρησης από τη μητέρα στα νεογέννητα επηρεάζει τον εγκέφαλο περισσότερο από ένα χτύπημα στο κεφάλι

16.10.2023

Κατάθλιψη και εγκυμοσύνη: Tα συμπτώματα που πρέπει να προσέξετε

13.10.2023

Εξωσωματική: Eπηρεάζεται η υγεία του βρέφους μετά από αποτυχημένες προσπάθειες;

28.09.2023

Νέα μελέτη: Αυτή είναι η επέμβαση που μειώνει τον κίνδυνο για καρκίνο του αίματος στις γυναίκες

27.09.2023

Λιγούρες: Γιατί πεινάμε πιο πολύ πριν την περίοδο;

26.09.2023

Παιδί: Αυτή η διατροφή θα αυξήσει τις επίδοσεις του στο σχολείο

20.09.2023

Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής: Πώς πρέπει να τρέφονται τα παιδιά με διαβήτη

Δημοφιλή

Υγεία
1

Αυτό είναι το θαυματουργό έλαιο που προστατεύει από το Αλτχάιμερ

Kαρδιά
2

Ποιοι είναι οι φυσιολογικοί καρδιακοί παλμοί και ποια τα επικίνδυνα όρια – Πότε πρέπει να ανησυχήσετε

Φάρμακα
3

Ανατροπή δεδομένων στα εμβόλια mRNA: Οι εμβολιασμένοι πεθαίνουν πλέον στις ΗΠΑ από COVID-19

Διατροφή
4

Πετιμέζι: Το καλύτερο φυσικό φάρμακο

Περισσότερα

14.05.2024

LONARID/LONALGAL: Εκτός λίστας αποζημιώσεων τα δύο παυσίπονα – Από την τσέπη των καρκινοπαθών οι συνταγές

Για άλλη μία φορά οι Έλληνες ασφαλισμένοι αναγκάζονται να πληρώσουν από την τσέπη τους συνταγές φαρμάκων, καθώς δύο δημοφιλή παυσίπονα αποσύρθηκαν από τη λίστα των αποζημιούμενων φαρμάκων με απόφαση του Υπουργείου Υγείας. Πρόκειται για τα φάρμακα LONARID-N και LONALGAL, τα οποία χρησιμοποιούνται για την ανακούφιση ισχυρών πόνων σε ευάλωτες ομάδες, όπως οι ασθενείς με καρκίνο. […]

14.05.2024

Τέσσερις εβδομάδες αρκούν: Οι ασκήσεις που θα σε βοηθήσουν να «αλλάξεις» το σώμα σου (βίντεο)

Το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών και πολλοί είναι εκείνοι που αναζητούν αποτελεσματικές ασκήσεις προκειμένου να «αλλάξουν» το σώμα τους. Τα καλά νέα είναι πως μπορείτε να δείτε εκπληκτικά αποτελέσματα σε μόλις τέσσερις εβδομάδες, εφαρμόζοντας ένα στοχευμένο πρόγραμμα. Αρκεί να δείξετε την απαραίτητη προσήλωση. Το πρόγραμμα που ακολουθεί περιλαμβάνει ασκήσεις που εστιάζουν στις κύριες μυϊκές […]

13.05.2024

Νέα μελέτη: Οι ώρες που τρώμε επηρεάζουν το πόσο υγιή μεγαλώνουμε

13.05.2024

O καρκίνος συνδέεται με τα εμφυτεύματα στήθους;

13.05.2024

Αυγό: Οκτώ ενδιαφέρουσες πληροφορίες που σίγουρα θα σας φανούν χρήσιμες

12.05.2024

ΗΠΑ: Κατέληξε ο πρώτος ασθενής που έλαβε γενετικά τροποποιημένο νεφρό από χοίρο

01.05.2024

Γαλλική έκθεση: Smartphone στα παιδιά μετά τα 13 και πρόσβαση στα social media μετά τα 18

01.05.2024

Αυτά είναι τα τρόφιμα που έχουν τα περισσότερα μικροπλαστικά

01.05.2024

Πώς να μειώσετε τις ραγάδες με φυσικό τρόπο

30.04.2024

Πως να πλένετε σωστά τα φρούτα και τα λαχανικά