Προϊόντα & Υπηρεσίες

Πρόγραμμα παρακολούθησης ξένων φοιτητών στο Μetropolitan General

Το Metropolitan General συνεχίζει σταθερά τα τελευταία χρόνια να φιλοξενεί στις άρτιες εγκαταστάσεις του προγράμματα παρακολούθησης ξένων φοιτητών επαγγελμάτων υγείας.

Οι κορυφαίοι ιατροί του, ο υπερσύγχρονος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός, οι διεθνείς πιστοποιήσεις ποιότητας και οι συνεχόμενες διακρίσεις του, συμβάλλουν καθοριστικά στην επιτυχία του προγράμματος.

Το πρόγραμμα παρακολούθησης ξένων φοιτητών ξεκίνησε το 2016 μέσω της Ελληνοαμερικανικής Εκπαιδευτικής Προοδευτικής Οργάνωσης-ΑΧΕΠΑ, ενώ τώρα υποστηρίζεται από την Cerca Trova Ltd.

Στους φοιτητές που συμμετέχουν, προσφέρεται η δυνατότητα να παρακολουθήσουν, σε κορυφαία νοσοκομεία σε διάφορες χώρες, για διάστημα τριών έως πέντε εβδομάδων, τον τρόπο λειτουργίας ιατρικών τμημάτων και μονάδων, ιατρικές επεμβάσεις και κλινικές διαγνώσεις.

Ο σκοπός είναι να γνωρίσουν από κοντά το νοσοκομειακό περιβάλλον και τις διάφορες ιατρικές ειδικότητες, ώστε να διαμορφώσουν ξεκάθαρη άποψη για τον κλάδο ιατρικής που θα ήθελαν να ακολουθήσουν.

Tο Metropolitan General είναι το μόνο θεραπευτήριο στην Αθήνα που επιλέχτηκε για την υποστήριξη του συγκεκριμένου προγράμματος, επιβεβαιώνοντας το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών του και τη διεθνή του φήμη ως πρότυπο θεραπευτήριο.

Συνολικά μέχρι σήμερα, έχουν επισκεφθεί την Κλινική 86 ξένοι φοιτητές, τόσο από την Αμερική όσο και από ευρωπαϊκές χώρες, οι οποίοι θέλουν να ακολουθήσουν ιατρικά και παραϊατρικά επαγγέλματα.

Συντονιστής και Υπεύθυνος Ιατρός του προγράμματος είναι Dr. Βασίλης Παπαπαναγιώτου, Διευθυντής της Γ΄ Καρδιολογικής Κλινικής του Metropolitan General.

Προϊόντα & Υπηρεσίες

03.11.2023

Επικίνδυνο ποτήρι από μελαμίνη ανακαλεί ο ΕΦΕΤ – «Μην το χρησιμοποιήσετε»

Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), ανακοίνωσε ότι ανακαλεί άμεσα ποτήρι από μελαμίνη και καλεί τους καταναλωτές που το έχουν προμηθευτεί να μην το χρησιμοποιήσουν. Ειδικότερα, πρόκειται για ποτήρι νερού από μελαμίνη, κόκκινου χρώματος Νο59, το οποίο παράγεται από την επιχείρηση ΕΒΙΒΑΚ, στα Οινόφυτα. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΦΕΤ «Η Περιφερειακή Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας του […]

Δημοφιλή

Υγεία
1

Αυτό είναι το θαυματουργό έλαιο που προστατεύει από το Αλτχάιμερ

Kαρδιά
2

Ποιοι είναι οι φυσιολογικοί καρδιακοί παλμοί και ποια τα επικίνδυνα όρια – Πότε πρέπει να ανησυχήσετε

Φάρμακα
3

Ανατροπή δεδομένων στα εμβόλια mRNA: Οι εμβολιασμένοι πεθαίνουν πλέον στις ΗΠΑ από COVID-19

Διατροφή
4

Πετιμέζι: Το καλύτερο φυσικό φάρμακο

Περισσότερα

01.05.2024

Γαλλική έκθεση: Smartphone στα παιδιά μετά τα 13 και πρόσβαση στα social media μετά τα 18

Νέα γαλλική έκθεση έρχεται να ξεκαθαρίσει σε ποια ηλικία θα πρέπει να επιτρέπεται στα παιδιά να χρησιμοποιούν smartphone αλλά και να έχουν πρόσβαση στα συμβατικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα παιδιά, λοιπόν, δεν θα πρέπει να επιτρέπεται να χρησιμοποιούν smartphones έως ότου γίνουν 13 ετών και θα πρέπει να απαγορεύεται η πρόσβαση στα συμβατικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, […]

01.05.2024

Αυτά είναι τα τρόφιμα που έχουν τα περισσότερα μικροπλαστικά

Μία νέα έρευνα αποκάλυψε ποιες τροφές περιέχουν τα περισσότερα μικροπλαστικά.  Πρόκειται για θραύσματα πλαστικών που κυμαίνονται σε μέγεθος μικρότερο των 5 χιλιοστών, φτάνοντας ακόμη και στη κλίμακα του μικρόμετρου (ένα εκατομμυριοστό του μέτρου). Οτιδήποτε μικρότερο από 1 μικρόμετρο θεωρείται νανοπλαστικό και μετριέται σε δισεκατομμυριοστά του μέτρου. Μιλάμε για σωματίδια τόσο μικρά που η επιστήμη αγωνίστηκε […]

01.05.2024

Πώς να μειώσετε τις ραγάδες με φυσικό τρόπο

30.04.2024

Πως να πλένετε σωστά τα φρούτα και τα λαχανικά

30.04.2024

Διάσημη influencer «καίει» το εμβόλιο του Covid-19: «Γιατροί λένε ότι το πρόβλημα στην καρδιά μου είναι από αυτό»

30.04.2024

Στρατιωτική δίαιτα: Τι είναι και πως λειτουργεί;

16.04.2024

Δεν είναι μόνο για το φαγητό: 17 τρόποι να χρησιμοποιήσετε το λεμόνι εκτός κουζίνας

12.04.2024

H καρδιακή νόσος συνδέεται με την ανάπτυξη καρκίνου;

12.04.2024

Γιατί δαγκώνουμε τα χείλη μας; – Τι μπορούμε να κάνουμε για να το σταματήσουμε

01.03.2024

Ποιοι είναι οι φυσιολογικοί καρδιακοί παλμοί και ποια τα επικίνδυνα όρια – Πότε πρέπει να ανησυχήσετε