Προϊόντα & Υπηρεσίες

Ξεκινά το 9ο συνέδριο φαρμακευτικού μάρκετινγκ

Επίκαιρα θέματα που αφορούν στην εξέλιξη της φαρμακοβιομηχανίας θα συζητηθούν στο 9ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Μάρκετινγκ, με θέμα «Επιμόρφωση – Αναμόρφωση – Μεταμόρφωση», που ξεκίνησε σήμερα και ολοκληρώνεται στις 13 Φεβρουαρίου. Το Συνέδριο το διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικού Μάρκετινγκ (ΕΕΦαΜ).

Στη σχετική συνέντευξη Τύπου οι εισηγητές κ. Γεώργιος Καλαφατάκης, πρόεδρος Δ.Σ. Ε.Ε.Φα.Μ, Κωνσταντίνος Φρουζής, πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής 9ου Συνεδρίου, πρόεδρος ΣΦΕΕ, αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής Novartis, Δημήτριος Δέμος, πρόεδρος ΠΕΦ & αντιπρόεδρος DEMO, παρουσίασαν τους στόχους, τις κυριότερες ομιλίες που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου και τις επιδιώξεις του.

Το 9ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Μάρκετινγκ, σύμφωνα με την Ναυτεμπορική,  θα πραγματοποιηθεί στο ΘΕΑΤΡΟΝ Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» και θα συμμετέχουν διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι ομιλητές από την Πολιτεία, τη φαρμακευτική αγορά και άλλους επιχειρηματικούς κλάδους, ώστε να εξασφαλιστεί η διενέργεια ουσιαστικών συζητήσεων για τα πιο επίκαιρα θέματα για την φαρμακευτική βιομηχανία.

Ανάμεσα στους ξένους ομιλητές θα είναι η Sarah Rickwood, Director IMS Europe Thought Leadership Team, που θα αναφερθεί στο πως διαμορφώνεται η φαρμακευτική αγορά στο μέλλον, και ο Emiliano Gummati, Vice President Digital Engagement Solutions Cegedim Group, ο οποίος θα μιλήσει για το Multichannel Marketing και για τις αλλαγές στο φαρμακευτικό επιχειρείν από την χρήση των νέων τεχνολογιών.

Παράλληλα, με στόχο την εξωστρέφεια και τη δημιουργία ερεθισμάτων για έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης, θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου καινοτόμες πρακτικές Μάρκετινγκ από άλλους επιχειρηματικούς κλάδους.

Προϊόντα & Υπηρεσίες

03.11.2023

Επικίνδυνο ποτήρι από μελαμίνη ανακαλεί ο ΕΦΕΤ – «Μην το χρησιμοποιήσετε»

Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), ανακοίνωσε ότι ανακαλεί άμεσα ποτήρι από μελαμίνη και καλεί τους καταναλωτές που το έχουν προμηθευτεί να μην το χρησιμοποιήσουν. Ειδικότερα, πρόκειται για ποτήρι νερού από μελαμίνη, κόκκινου χρώματος Νο59, το οποίο παράγεται από την επιχείρηση ΕΒΙΒΑΚ, στα Οινόφυτα. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΦΕΤ «Η Περιφερειακή Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας του […]

Δημοφιλή

Υγεία
1

Αυτό είναι το θαυματουργό έλαιο που προστατεύει από το Αλτχάιμερ

Kαρδιά
2

Ποιοι είναι οι φυσιολογικοί καρδιακοί παλμοί και ποια τα επικίνδυνα όρια – Πότε πρέπει να ανησυχήσετε

Φάρμακα
3

Ανατροπή δεδομένων στα εμβόλια mRNA: Οι εμβολιασμένοι πεθαίνουν πλέον στις ΗΠΑ από COVID-19

Διατροφή
4

Πετιμέζι: Το καλύτερο φυσικό φάρμακο

Περισσότερα

01.05.2024

Γαλλική έκθεση: Smartphone στα παιδιά μετά τα 13 και πρόσβαση στα social media μετά τα 18

Νέα γαλλική έκθεση έρχεται να ξεκαθαρίσει σε ποια ηλικία θα πρέπει να επιτρέπεται στα παιδιά να χρησιμοποιούν smartphone αλλά και να έχουν πρόσβαση στα συμβατικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα παιδιά, λοιπόν, δεν θα πρέπει να επιτρέπεται να χρησιμοποιούν smartphones έως ότου γίνουν 13 ετών και θα πρέπει να απαγορεύεται η πρόσβαση στα συμβατικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, […]

01.05.2024

Αυτά είναι τα τρόφιμα που έχουν τα περισσότερα μικροπλαστικά

Μία νέα έρευνα αποκάλυψε ποιες τροφές περιέχουν τα περισσότερα μικροπλαστικά.  Πρόκειται για θραύσματα πλαστικών που κυμαίνονται σε μέγεθος μικρότερο των 5 χιλιοστών, φτάνοντας ακόμη και στη κλίμακα του μικρόμετρου (ένα εκατομμυριοστό του μέτρου). Οτιδήποτε μικρότερο από 1 μικρόμετρο θεωρείται νανοπλαστικό και μετριέται σε δισεκατομμυριοστά του μέτρου. Μιλάμε για σωματίδια τόσο μικρά που η επιστήμη αγωνίστηκε […]

01.05.2024

Πώς να μειώσετε τις ραγάδες με φυσικό τρόπο

30.04.2024

Πως να πλένετε σωστά τα φρούτα και τα λαχανικά

30.04.2024

Διάσημη influencer «καίει» το εμβόλιο του Covid-19: «Γιατροί λένε ότι το πρόβλημα στην καρδιά μου είναι από αυτό»

30.04.2024

Στρατιωτική δίαιτα: Τι είναι και πως λειτουργεί;

16.04.2024

Δεν είναι μόνο για το φαγητό: 17 τρόποι να χρησιμοποιήσετε το λεμόνι εκτός κουζίνας

12.04.2024

H καρδιακή νόσος συνδέεται με την ανάπτυξη καρκίνου;

12.04.2024

Γιατί δαγκώνουμε τα χείλη μας; – Τι μπορούμε να κάνουμε για να το σταματήσουμε

01.03.2024

Ποιοι είναι οι φυσιολογικοί καρδιακοί παλμοί και ποια τα επικίνδυνα όρια – Πότε πρέπει να ανησυχήσετε