
Αντιφλεγμονώδης διατροφή: Σε ποιες τροφές πρέπει να δώσετε έμφαση
Η κατανάλωση περισσότερων φυτικών τροφών πλούσιων σε αντιοξειδωτικά και ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, μπορεί να μειώσει τη φλεγμονή και τον κίνδυνο χρόνιων ασθενειών. Οφέλη της αντιφλεγμονώδους διατροφής Τα οφέλη της αντιφλεγμονώδους διατροφής είναι τα εξής: Υγιέστερη γήρανση Καλύτερη ψυχική υγεία Βελτίωση της μεταβολικής υγείας Μείωση του πόνου και των εξάρσεων στη ρευματοειδή αρθρίτιδα Μείωση του κινδύνου χρόνιων και […]