Ομορφιά

Θεραπείες των 5-30 λεπτών για να λάμπετε τα Χριστούγεννα!

Θεραπείες των 5-30 λεπτών για να λάμπετε τα Χριστούγεννα!

Φέτος είναι η πρώτη χρονιά μετά από δύο χρόνια αυστηρών περιορισμών που θα γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα όπως επιθυμούμε, με τους αγαπημένους μας.

Τα ρεβεγιόν έχουν ήδη αρχίσει να οργανώνονται, οι γυναίκες επιλέγουν ρούχα, προβάρουν χτενίσματα και στυλ μακιγιάζ, για να δείχνουν τέλειες.

Αρκούν όμως αυτές οι παρεμβάσεις για να αναδείξουν τον πιο όμορφο εαυτό μας;

Όχι, αν το πρόσωπό μας δείχνει κουρασμένο, θαμπό, αφυδατωμένο και με μαύρους κύκλους!

Έτσι, αποζητώντας την τελειότητα, τον θαυμασμό των άλλων και κυρίως την τόνωση της αυτοπεποίθησής τους οι γυναίκες αναζητούν, κατά παράδοση αυτή την περίοδο, μη επεμβατικές ή ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες που θα μπορούσαν να εφαρμόσουν πριν από τις γιορτές, ώστε να δείχνουν ανανεωμένες και λαμπερές.

«Είναι γεγονός ότι τους τελευταίους μήνες ο ψυχολογικός αντίκτυπος της πανδημίας, ακόμα και όταν χαλάρωσαν τα μέτρα, είχε επιδράσει αρνητικά στην επιθυμία των ανθρώπων να φροντίζουν τον εαυτό τους.

Το κλίμα αυτό αναστρέφεται και όσο πλησιάζουν οι γιορτές τόσο αυξάνεται ο αριθμός εκείνων που αναζητούν θεραπείες ομορφιάς για να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους και να γίνουν αντικείμενο θαυμασμού τις ημέρες που έρχονται.

Η εξέλιξη της τεχνολογίας μας έχει δώσει τη δυνατότητα να εφαρμόζουμε πρακτικές και θεραπείες που δεν απαιτούν χρόνο αποκατάστασης και μπορούν να πραγματοποιηθούν λίγες εβδομάδες ή ακόμα και μερικές ώρες πριν από το ρεβεγιόν ή οποιοδήποτε άλλο σημαντικό event.

Υπάρχουν εξπρές προγράμματα που επιτρέπουν να σβήσουμε τα σημάδια της κούρασης από το πρόσωπο και να απολαύσουμε μια λαμπερή, ξεκούραστη και ροδαλή επιδερμίδα, χωρίς μαύρους κύκλους, χωρίς ρυτίδες»,  αναφέρει ο Γεώργιος Βελημβασάκης, MD, FEBOPRAS, Πλαστικός Επανορθωτικός και Αισθητικός Χειρουργός.

Οι 8  καλύτερες αισθητικές θεραπείες που υπόσχονται να σβήνουν την κούραση όλης της χρονιάς που πέρασε μέχρι τα Χριστούγεννα είναι:

-το botox,

-το υαλουρονικό οξύ,

-το PRP,

-το microneedling,

-τα νήματα,

-το fractional Laser,

-το nanopeeling κα,

-οι μάσκες υδρογέλης.

Botox

Είναι η Νο1 μη επεμβατική antiaging θεραπεία παγκοσμίως και ιδανική για την περίοδο πριν από τα Χριστούγεννα, καθώς βελτιώνει τα σημάδια γήρανσης, συμπεριλαμβανομένων των ηλιακών βλαβών, των επιπτώσεων της βαρύτητας.

Δρώντας μέσω του μπλοκαρίσματος των μυϊκών συστολών που προκαλούνται από τη χημική ουσία ακετυλοχολίνη που υπάρχει στο δέρμα, προσφέρει λεία επιδερμίδα, απαλλαγμένη από λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Στα πλεονεκτήματά της περιλαμβάνεται ο ελάχιστος χρόνος που απαιτείται για την ολοκλήρωση της θεραπείας (5΄), η απουσία χρόνου αποθεραπείας και η πραγματοποίησή της ακόμα και χωρίς αναισθησία.

Τα αποτελέσματα του botox ξεκινούν να φαίνονται σε 2-3 μέρες και ολοκληρώνονται σε 2 εβδομάδες.

Διαρκούν δε έως 6 μήνες.

Υαλουρονικό οξύ

Όχι αδίκως έχει χαρακτηριστεί ως υγρό λίφτινγκ, αφού ένας έμπειρος πλαστικός μπορεί όχι μόνο να γεμίσει σημεία του προσώπου για να προσθέσει όγκο αλλά να το μεταμορφώσει χωρίς να αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά του. 

Αυξάνοντας τον όγκο του κατά 20 φορές, το υαλουρονικό οξύ γεμίζει λεπτές και βαθύτερες ρυτίδες.

Η θεραπεία αυτή αποτελεί μια “lunch-time treatment” και δεν προκαλεί την παραμικρή παρενέργεια.

Ο χρόνος που απαιτείται εξαρτάται από την έκταση της περιοχής που θα εφαρμοστεί και κυμαίνεται από 10 έως 30 λεπτά.

Είναι άμεσα ορατά τα πρώτα αποτελέσματα, ενώ τον τελικό όγκο του τον αποκτά σε 15 ημέρες.

PRP

Το PRP (Platelet Rich Plasma) αξιοποιεί τα επουλωτικά συστατικά του αίματος, για να επιταχύνει τον φυσικό ρυθμό ανανέωσης των κυττάρων, να διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, να ενισχύει την τοπική κυκλοφορία του αίματος και να αποκαταστήσει τις βλάβες που παρουσιάζονται στο δέρμα με το πέρασμα του χρόνου.

Πραγματοποιείται με αιμοληψία, ειδική επεξεργασία του αίματος και επανέγχυση του αίματος στο δέρμα, το οποίο ενυδατώνεται, αναδομείται, αναπλάθει τους ιστούς του, αφήνοντας το πρόσωπο λείο, ελαστικό, λαμπερό και σφριγηλό, χωρίς σημάδια ακμής ή φωτογήρανσης.

Η θεραπεία διαρκεί 30 λεπτά, είναι απολύτως ανεκτή, απαιτεί έως 3 ώρες αποθεραπεία και τα αποτελέσματα φαίνονται σε 7-15 ημέρες.

Microneedling

Το microneedling που πραγματοποιείται με την αυθεντική και την πιο διαδεδομένη αυτόματη ψηφιακή συσκευή μικροβελονισμού, μπορεί σε 3-5 λεπτά να σβήσει τα σημάδια του χρόνου.

Η συσκευή με την οποία πραγματοποιείται μοιάζει με στυλό που στο ένα άκρο του φέρει μικροακίδες.

Αυτές προκαλούν αόρατα τρυπήματα στο δέρμα, διεγείροντας τον φυσικό μηχανισμό επούλωσης του οργανισμού και την ενεργοποίηση των ινοβλαστών, που παράγουν κολλαγόνο, ελαστίνη και υαλουρονικό οξύ.

Και αυτή η θεραπεία πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία, είναι αναίμακτη, με μηδενική ανάγκη αποθεραπείας και χαρίζει νεανική και σφριγηλή επιδερμίδα σε 24 ώρες!

Νήματα

Ανώδυνη, αναίμακτη και με άμεσα αποτελέσματα είναι και η τοποθέτηση νημάτων.

Τα νήματα έχουν πολύ μικρή διάμετρο, αποτελούνται από υλικά που φτιάχνονται τα χειρουργικά ράμματα και απορροφώνται από τον οργανισμό μέσα σε 6 μήνες.

Τοποθετούνται κάτω από το δέρμα είτε ως πλέγμα για να προσφέρουν στήριξη και να διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέως, είτε έχουν άγκιστρα για να ανορθώσουν αμέσως το χαλαρό δέρμα, προάγοντας παράλληλα την παραγωγή κολλαγόνου και προσφέροντας μακροπρόθεσμο όφελος.

Απαιτούνται μόλις 30 λεπτά για να φανεί το πρώτο αποτέλεσμα, το οποίο εξακολουθεί να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα.

Fractional Laser

Με την τεχνική του Laser Skin Resurfacing το Fractional Laser μπορεί να απομακρύνει την εξωτερική και ταλαιπωρημένη στιβάδα της επιδερμίδας και να προκαλέσει τις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος να αναπτύξουν νέα επιδερμίδα με αυξημένες ποσότητες κολλαγόνου.

Για να το πετύχει αυτό διασπά τη δέσμη της ενέργειάς του σε μικρότερες δέσμες, η διάμετρος των οποίων είναι μικρότερη από μία τρίχα.

Η θεραπεία με fractional laser βελτιώνει κατά 50-90% τις ρυτίδες, σβήνει τα σημάδια του χρόνου και της φωτογήρανσης, συστέλλει τους διευρυμένους πόρους και βελτιώνει τις ουλές ακμής.

Το δέρμα δείχνει σφριγηλό αμέσως μετά από την πρώτη συνεδρία και λάμπει μετά από 7-14 μέρες.

Nanopeeling

Το σύγχρονο αυτό προϊόν υπόσχεται και πράγματι καταπολεμάει θαμπάδα, ρυτίδες, κηλίδες και ουλές ακμής, απομακρύνοντας την εξωτερική στιβάδα της επιδερμίδας και φέρνοντας στην επιφάνεια νέο δέρμα!

Κι όλα αυτά σε 20 λεπτά, χωρίς πόνο, αναίμακτα.

Χρειάζεται ωστόσο μερικές ώρες αποθεραπείας για να φύγει η ήπια ερυθρότητα που προκαλεί, χωρίς αυτή να εμποδίζει την επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες.

Μάσκες υδρογέλης

Αποτελούν την πιο απολαυστική επιλογή αφού η τοποθέτησή τους προσφέρει μια αίσθηση δροσιάς και με την αφαίρεσή τους (20 λεπτά αργότερα) το δέρμα είναι απολύτως ενυδατωμένο, απαλό, λαμπερό, και σφριγηλό.

Είναι δε ιδιαίτερα καταπραϋντικές όταν χρησιμοποιούνται μετά από άλλη θεραπεία που προκαλεί ερεθισμό ή ερυθρότητα.

Υπάρχει μία μάσκα για κάθε ανάγκη του δέρματος, αποτελούμενη από διαφορετικά συστατικά, όλα όμως 100% φυσικά, οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος παρενεργειών.

Το αποτέλεσμα είναι άμεσο.

«Κάθε δέρμα είναι διαφορετικό και έχει άλλες ανάγκες.

Έτσι η κατάλληλη θεραπεία επιλέγεται από τον γιατρό, κατόπιν συζήτησης για τα οφέλη που θα αποκομισθούν.

Κάθε γυναίκα, αλλά και άνδρας, μπορεί μέσα σε 30 λεπτά να βελτιώσει θεαματικά την όψη του δέρματός του και να τραβήξει τα βλέμματα όλων στο Χριστουγεννιάτικο και Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν», καταλήγει ο κ.  Βελημβασάκης.

Ομορφιά

07.02.2024

Ιατρεία Advanced Derma: Όλες οι σύγχρονες υπηρεσίες αισθητικής στις πιο προσιτές τιμές – Βοtox, laser & υαλουρονικό από τη γιατρό Χ.Ζησίμου

Στα ιατρεία Advanced Derma της δερματολόγου Χρύσας Ζησίμου, παρέχονται όλες οι σύγχρονες υπηρεσίες αισθητικής με τη «σφραγίδα» της γιατρού αλλά και στις πιο προσιτές τιμές. Όπως αναφέρεται και στο βίντεο, το Botox, η Νο1 μη επεμβατική κοσμητική θεραπεία παγκοσμίως, στα ιατρεία της κας Ζησίμου, κοστίζει μόλις 150 ευρώ, με τα υλικά που χρησιμοποιούνται βέβαια να […]

20.11.2023

Beauty Black Friday στα ιατρεία της Χ.Ζησίμου: Yπερποσφορά στο full body laser μόνο για λίγες μέρες

Μόνο για την εβδομάδα 20-25 Νοεμβρίου, η έμπειρη και εξειδικευμένη δερματολόγος Χρύσα Ζησίμου προσφέρει τις υπηρεσίες laser στο ιατρείο της στην πιο ασυναγώνιστη τιμή! Ενδεικτικά η προσφορά που αφορά το full body laser είναι στα 50 ευρώ, μια μοναδική προσφορά για έναν επαγγελματικό χώρο με εμπειρία χρόνων της γιατρού. Το laser στα ιατρεία Advanced Derma […]

Buttocks Filler: Αποκτήστε σμιλεμένους γλουτούς μέσα σε μόλις 10 λεπτά! – Η τοπ αισθητική θεραπεία του καλοκαιριού από την Χ.Ζησίμου
04.07.2023

Buttocks Filler: Αποκτήστε σμιλεμένους γλουτούς μέσα σε μόλις 10 λεπτά! – Η τοπ αισθητική θεραπεία του καλοκαιριού από την Χ.Ζησίμου

Οι δέκα τροφές που θα ενισχύσουν φυσικά τη σύνθεση κερατίνης στο σώμα σας
04.07.2023

Οι δέκα τροφές που θα ενισχύσουν φυσικά τη σύνθεση κερατίνης στο σώμα σας

Τα οφέλη του ορού της βιταμίνης C για την επιδερμίδα!
03.07.2023

Τα οφέλη του ορού της βιταμίνης C για την επιδερμίδα!

Πιτυρίδα και ξηροδερμία: Σε τι διαφέρουν και τι μπορείτε να κάνετε για να τις αντιμετωπίσετε
29.06.2023

Πιτυρίδα και ξηροδερμία: Σε τι διαφέρουν και τι μπορείτε να κάνετε για να τις αντιμετωπίσετε

Δημοφιλή

Υγεία
1

Αυτό είναι το θαυματουργό έλαιο που προστατεύει από το Αλτχάιμερ

Φάρμακα
2

Ανατροπή δεδομένων στα εμβόλια mRNA: Οι εμβολιασμένοι πεθαίνουν πλέον στις ΗΠΑ από COVID-19

Διατροφή
3

Πετιμέζι: Το καλύτερο φυσικό φάρμακο

Healthy pets
4

20+1 πράγματα που δεν ξέρετε για τα ζώα!

Περισσότερα

22.02.2024

H SCYTALYS διοργανώνει «Bootcamp» στην Ανάπτυξη Λογισμικού

Η SCYTALYS, εταιρία σχεδιασμού και ανάπτυξης αμυντικού λογισμικού, διοργανώνει το δεύτερο «Bootcamp for Software Engineers and Software Testers», σε συνεργασία με το Code.hub, κορυφαίο εκπαιδευτικό κέντρο προγραμματισμού στην Ελλάδα. Το «Bootcamp» θα ξεκινήσει την 1η Απριλίου  2024 και θα διαρκέσει 2 μήνες. Απευθύνεται σε  νέους απόφοιτους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς, Πληροφορικής και Θετικών Επιστημών, που έχουν πάθος […]

22.02.2024

Μηνιγγίτιδα: Δείτε ποια είναι τα συμπτώματα και πότε να πάτε στο γιατρό

Η μηνιγγίτιδα, θα πρέπει να γίνει γνωστό πως είναι μια φλεγμονή στις προστατευτικές μεμβράνες (μήνιγγες) που περιβάλλουν τον εγκέφαλο και τον νωτιαίο μυελό, η οποία μπορεί να προσβάλλει οποιονδήποτε και εάν δεν διαγνωστεί εγκαίρως μπορεί να είναι πολύ σοβαρή και να έχει ποικίλες επιπλοκές. Είναι πιο συχνή στα βρέφη, τα μικρά παιδιά, τους εφήβους και […]

Τα τρία δημοφιλή συμπληρώματα βιταμινών που προκαλούν διαταραχές ύπνου
20.02.2024

Τα τρία δημοφιλή συμπληρώματα βιταμινών που προκαλούν διαταραχές ύπνου

«Δεν θέλω να είμαι ένας ακόμα που πέθανε ξαφνικά εξαιτίας του εμβολίου κατά Covid» είπε ο Βρετανός που «κόντραρε» τον Ρ.Σούνακ
20.02.2024

«Δεν θέλω να είμαι ένας ακόμα που πέθανε ξαφνικά εξαιτίας του εμβολίου κατά Covid» είπε ο Βρετανός που «κόντραρε» τον Ρ.Σούνακ

Με αυτούς τους τέσσερις τρόπους θα περιορίσετε το ροχαλητό
20.02.2024

Με αυτούς τους τέσσερις τρόπους θα περιορίσετε το ροχαλητό

Καρδίτσα: 40χρονη κατέρρευσε ξαφνικά ενώ περπατούσε μαζί με τον σύζυγό της – «Έφυγε» από ανακοπή καρδιάς
20.02.2024

Καρδίτσα: 40χρονη κατέρρευσε ξαφνικά ενώ περπατούσε μαζί με τον σύζυγό της – «Έφυγε» από ανακοπή καρδιάς

Καρκίνος: Αυτά είναι τα 7 συμπτώματα που μοιάζουν με σκωληκοειδίτιδα
20.02.2024

Καρκίνος: Αυτά είναι τα 7 συμπτώματα που μοιάζουν με σκωληκοειδίτιδα

Νοσοκομείο Metropolitan: Άφησαν ασθενή με πιθανή διάτρηση στομάχου να περιμένει στη σειρά της αναμονής!
17.02.2024

Νοσοκομείο Metropolitan: Άφησαν ασθενή με πιθανή διάτρηση στομάχου να περιμένει στη σειρά της αναμονής!

Βέλγιο: 13χρονος έγινε ο πρώτος ασθενής που θεραπεύτηκε από θανατηφόρο καρκίνο του εγκεφάλου – Τα συμπτώματα του ΔΔΓΓ
15.02.2024

Βέλγιο: 13χρονος έγινε ο πρώτος ασθενής που θεραπεύτηκε από θανατηφόρο καρκίνο του εγκεφάλου – Τα συμπτώματα του ΔΔΓΓ

Έμφραγμα: Αυτά είναι τα προειδοποιητικά σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν ακόμα και εβδομάδες νωρίτερα
15.02.2024

Έμφραγμα: Αυτά είναι τα προειδοποιητικά σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν ακόμα και εβδομάδες νωρίτερα