Επιδημίες

Καταγγελία για παρενέργειες του εμβολίου από την εκπαιδευτικό που νοσηλεύτηκε σε ΜΕΘ: «Μόνο εδώ μέσα υπάρχουν 6 άτομα»!

Σε σοβαρές καταγγελίες προχώρησε η 30χρονη Μαρίζα Προβατά η οποία νοσηλεύτηκε σε ΜΕΘ μετά τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα της Pfizer. 

Όπως σας αποκάλυψε το pronews.gr η 30χρονη εκπαιδευτικός εμβολιάστηκε με την 2η δόση του εμβολίου της Pfizer και στη συνέχεια νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα» με μυοκαρδίτιδα. 

Η ανάρτηση που έκανε η κοπέλα στα social media ήταν μια πραγματική «γροθιά στο στομάχι» για όσους προσπαθούν να κρύψουν τις παρενέργειες που έχουν προκληθεί από το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, όμως δεν έμεινε εκεί, καθώς έδωσε συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε στο πως την αντιμετώπισαν στο νοσοκομείο, αλλά και στους άλλους συμπολίτες μας που νοσηλεύονται σε νοσοκομείο με παρενέργειες του εμβολίου.

«Ξέρετε πόσα περιστατικά υπάρχουν; Μόνο εδώ υπάρχουν 6 άτομα με παρενέργειες από το εμβόλιο. Είναι και μια κοπέλα στο διάδρομο η οποία εμβολιάστηκε πριν δύο μέρες και τους λέει πως έχει πόνους και της λένε ότι δεν έχει τίποτα», κατήγγειλε η εκπαιδευτικός.

Επίσης αποκάλυψε πως και την ίδια την πρώτη φορά που πήγε στο νοσοκομείο την έδιωξαν, γιατί οι γιατροί θεώρησαν πως δεν έχει τίποτα. «Πήγα στο νοσοκομείο της Λειβαδιάς την Πέμπτη, γιατί ένιωθα έντονο πόνο στο στήθος, μου είπαν ότι δεν έχεις τίποτα, μου έκαναν εξετάσεις και έφυγα».

«Παρόλα αυτά οι πόνοι συνέχιζαν και πήγα ξανά την Παρασκευή και ζήτησα να με ελέγξουν ξανά» πρόσθεσε η κοπέλα και πρόσθεσε ότι ένας καρδιολόγος της είπε πως είναι μυοκαρδίτιδα από το εμβόλιο. 

Στη συνέχεια η κοπέλα μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα», ενώ σε ερώτηση για το εάν συμπληρώθηκε κίτρινη κάρτα, απάντησε θετικά.

Η Μαρίζα Προβατά είπε επίσης ότι μέχρι σήμερα είναι ακόμα στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», παρόλα αυτά βγήκε πλέον από την ΜΕΘ και πλέον περιμένει το πότε θα επιστρέψει στο σπίτι της. Όσον αφορά την επιστροφή στην κανονικότητα… αυτή θα αργήσει. Σύμφωνα με όσα της είπαν οι γιατροί θα πρέπει να παρακολουθεί το πρόβλημα της και θα χρειαστεί σίγουρα 6 μήνες για να επανέλθει κανονικά. «Κάνω δύο βήματα και κουράζομαι», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος σε ερώτηση για το γιατί εμβολιάστηκε είπε: «Ήμουν ανάμεσα στον κόσμο που αμφιταλαντεύεται. Έλεγα δεν θα το κάνω δεν θα το κάνω. Με το που ξεκίνησα όμως δουλειά άρχισαν να πιέζουν τα πράγματα. ήμουν σε ένα γραφείο που μόνο εγώ δεν το είχα κάνει, λέω ας το κάνω». 

Οι αναρτήσεις που έκανε η κοπέλα μέσα από το νοσοκομείο

Η πρώτη της ανάρτηση:

«Καλημέρα από τη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αλεξάνδρα.

Αυτό που φοβούνται όλοι μην τους συμβεί όταν έρθουν αντιμέτωποι με το τέρας του κορονοϊού, όπως το χαρακτηρίζουν, εγώ το έπαθα από το εμβόλιο της pfizer.

Την Τρίτη 28/9 κάνω τη δεύτερη δόση. Το ίδιο βράδυ και όλη την επόμενη μέρα έχω υψηλό πυρετό και όντας σε μία ξένη πόλη μόνη μου (αναπληρώτρια γαρ) δεν είχα τη δύναμη να πάω στο νοσοκομείο. Την Πέμπτη πια, εφόσον είχα μόνο δέκατα, πήγα στο νοσοκομείο για να τους αναφέρω τον έντονο πόνο που ένιωθα στο στέρνο και τη δύσπνοια. Θεώρησα ότι απέκτησα κάποιο αναπνευστικό πρόβλημα επειδή είχα πάντα τάσεις άσθματος. Μου είπαν δεν έχεις πρόβλημα με το αναπνευστικό και ενώ υπήρχαν κάποιες ανησυχητικές τιμές στις εξετάσεις αίματος, θεώρησαν πως μπορώ να αποχωρήσω εφόσον είμαι νέα και δεν θα μπορούσα να έχω μεγάλες επιπλοκές λόγω του εμβολίου.

Την επόμενη μέρα πήγα ξανά με ΔΙΚΗ ΜΟΥ πρωτοβουλία για επανεξέταση. Η τροπονίνη από 68 είχε φτάσει στα 215. Ο καρδιολόγος είπε κατευθείαν ότι έπαθα ΜΥΟΚΑΡΔΙΤΙΔΑ από το Pfizer και έγινε αμέσως εισαγωγή. Το ίδιο βράδυ μόλις βρέθηκε ελεύθερο ασθενοφόρο διακομίστηκα από τη Λιβαδειά στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αλεξάνδρα στην Αθήνα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Είμαστε 10 άτομα στον ίδιο θάλαμο και οι τρεις είμαστε ίδια περίπτωση. Άλλη μία κοπέλα στην ηλικία μου και ένας άντρας λίγο μεγαλύτερος. Αυτό τι ποσοστό είναι; Ποιοι θα μάθουν για μας; Πόσοι έμαθαν για τους προηγούμενους; Πώς προκύπτουν τελοσπάντων αυτές οι στατιστικές και τα ποσοστά για τους κινδύνους που ελλοχεύουν από τον κορονοϊό και από το εμβόλιο;; Αν εμείς οι τρεις είχαμε κοβιντ θα είχε βουίξει ο τόπος ότι νοσηλεύονται νέα άτομα. Τώρα δεν θα το πει κανείς….

Το γνωστοποιώ και παροτρύνω όλους όσους έρχονται στην ίδια θέση ή έχουν συγγενείς και φίλους να κάνουν το ίδιο. Η ενημέρωση είναι το παν! Μην μπερδεύετε την υγεία με πολιτικά ζητήματα, γιατί στα νοσοκομεία αυτό κάνουν. Δείτε καθαρά τι συμβαίνει και ενημερώστε τον κόσμο πρώτα για σας και ύστερα για τους δικούς σας. Έχουμε λογική κ κρίση αρκεί να έχουμε σωστά δεδομένα στα χέρια μας.

Υ.Γ. οι οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας έφεραν πολλούς εκπαιδευτικούς στο σημείο του εμβολιασμού.

Υ.Γ. το Υπουργείο Παιδείας δεν δίνει αναρρωτική άδεια στους εκπαιδευτικούς αναπληρωτές πάνω από 15 μέρες. Μηδέν χρήματα και μηδέν προϋπηρεσία για μένα μετά το δεκαπενθήμερο».

Η δεύτερη ανάρτηση της 

«ΕΥΤΥΧΏΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ που δεν κόλλησα COVID για να μπω στη ΜΕΘ.

Πήγα έκανα το εμβόλιο κ μπήκα από μόνη μου. Ναι της Pfizer. Όχι δεν ήθελα να πάω αλλά είμαι εκπαιδευτικός κ δέχομαι πιέσεις. Ναι από το κράτος. Το ίδιο κράτος που τώρα θα με βγάλει σε άδεια άνευ αποδοχών. Χωρίς χρήματα κ χωρίς να μετράει η προϋπηρεσία μου. Σας ευχαριστώ!! Εγώ φέρθηκα υπεύθυνα όπως θέλατε αλλά εσείς…

Μα φυσικά! Δεν ανήκω σε ευπαθή ομάδα για να πάρω άδεια για ΜΗΝΕΣ, ΜΗΠΩΣ και κολλήσω COVID. Ούτε έχω μικρά παιδιά για να πάρω ειδικού σκοπού. Κ δεν είμαι σε ειδική κατηγορία ώστε να κάνω τηλεκπαίδευση απ’ το σπίτι μου κ να πληρώνομαι. Οπότε ΑΣ ΠΑΩ ΝΑ ΠΝΙΓΩ. Τόσες τροπολογίες κ άδειες…για να μην πάθει κάποιος κοβιντ, ενώ για τ εμβόλιο που οι ΙΔΙΟΙ σε βάζουν να κάνεις έχεις μόνο 15 μέρες κ μετά τίποτα… αυτό είναι ΑΙΣΧΡΟ!!!!

Το σημαντικό φυσικά είναι να βγω από δω υγιής. Αλλά γιατί να μείνω χωρίς χρήματα κ χωρίς μόρια για του χρόνου; Γιατί να κινδυνέψω να μείνω κ άνεργη του χρόνου; Έκανα κάτι λάθος;

Ναι…τους άκουσα. Λες κ ήθελαν το καλό μου. Σα χάνος την πάτησα.

Υ.Γ. μην ξεχάσετε να ακούτε τους φίλους σας που σας λένε ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ.

Υ.Γ. 2) ΤΡΕΞΤΕ για να σωθείτε κ να σώσετε κ τους άλλους. Μη σας λένε ότι έχετε κ ΧΑΜΗΛΟ IQ…..κ είστε αμόρφωτοι που δεν εμπιστεύεστε την επιστήμη.

Αυτοί οι μορφωμένοι λοιπόν που μας πιπιλάνε το μυαλό κ ξαφνικά έγιναν ιδιοφυίες, δε γνωρίζουν ότι εδώ μέσα είμαι με άλλους δύο νεότατους ανθρώπους από την ίδια αιτιολογία. Κ δε θα το μάθουν γιατί κανείς δε θα το πει. Κ είναι τόσο μα ΤΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΙ που πιστεύουν ότι συμβαίνει ακριβώς αυτό που τους προβάλλουν. Αυτό τα λέει όλα.

Κ δε λέω ότι ο κορονοϊός δεν μπορεί να γίνει επικίνδυνος αλλά λέω ότι το παίζουν όλοι έξυπνοι με ψεύτικα στοιχεία που τα περνάνε για αληθινά. Περαστικά σε μένα αλλά περαστικά και σε σας!!!

Stay safe»

Επιδημίες

23.06.2025

Χαλκιδική: «Σήμα κινδύνου» από τον νομό για την ευλογιά των προβάτων

Η περιοχή της Κασσάνδρας έμεινε χωρίς κτηνοτροφία

19.06.2025

Μαγνησία: Νέα κρούσματα ευλογιάς των αιγοπροβάτων

Οδηγούνται σε θανάτωση 1.400 ζώα

04.06.2025

Κορονοϊός: Αυτά είναι τα συμπτώματα της νέας μετάλλαξης NB.1.8.1

29.05.2025

Σουδάν: 70 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από χολέρα μέσα σε δύο ημέρες

26.05.2025

Γ.Μαγιορκίνης για στρεπτόκοκκο: «Σε μικρό ποσοστό μπορεί να κάνει τη διεισδυτική λοίμωξη»

23.05.2025

Θεσσαλονίκη: Συνολικά 15 κρούσματα στρεπτόκοκκου σε σχολεία της Ευκαρπίας

21.05.2025

Θεσσαλονίκη: «Το πρόσωπό της ήταν μελανιασμένο» λέει ο πατέρας της 5χρονης που «έφυγε» από στρεπτόκοκκο

20.05.2025

Δεν ήταν μηνιγγίτιδα το κρούσμα στο 6ο ΕΠΑΛ Αθήνας –Δείτε τι έδειξαν οι εξετάσεις

14.05.2025

Υπόθεση φον ντερ Λάιεν: Εμβόλια mRNA της Pfizer – Κάποιοι πλούτισαν και εκατοντάδες χιλιάδες θάφτηκαν άδοξα

09.05.2025

Παγκόσμιος συναγερμός για την «κοιλάδα του πυρετού»: Διπλασιάστηκαν τα κρούσματα στις ΗΠΑ – Ποια τα συμπτώματα

Δημοφιλή

Υγεία
1

Αυτό είναι το θαυματουργό έλαιο που προστατεύει από το Αλτχάιμερ

Kαρδιά
2

Ποιοι είναι οι φυσιολογικοί καρδιακοί παλμοί και ποια τα επικίνδυνα όρια – Πότε πρέπει να ανησυχήσετε

Φάρμακα
3

Ανατροπή δεδομένων στα εμβόλια mRNA: Οι εμβολιασμένοι πεθαίνουν πλέον στις ΗΠΑ από COVID-19

Διατροφή
4

Πετιμέζι: Το καλύτερο φυσικό φάρμακο

Περισσότερα

26.06.2025

Δείτε για ποιο λόγο τρώμε λιγότερο όταν κάνει πολλή ζέστη – Τι είναι η θερμογένεση

Η ποσότητα της παραγόμενης θερμότητας εξαρτάται από το είδος της τροφής και τις θερμίδες που περιέχει

26.06.2025

Pule: Δείτε από τι φτιάχνεται το πιο ακριβό τυρί στον κόσμο – Αγγίζει μέχρι και τα 1.000 ευρώ ανά κιλό!

Η σπανιότητα και η χειροποίητη φύση του το καθιστούν είδος πολυτελείας, που συχνά αγοράζεται από γκουρμέ σεφ ή συλλέκτες

26.06.2025

Δείτε για ποιο λόγο πονάει το δόντι σας όταν πίνετε κάτι ζεστό ή κρύο – Τι μπορείτε να κάνετε

26.06.2025

S-CURVE: Η «μαγική» κρέμα που μεταμορφώνει τους γλουτούς σας – Μεταμορφωθείτε λίγο πριν τις διακοπές σας!

26.06.2025

Έχετε φαγούρα το βράδυ; – Δείτε γιατί πρέπει να κάνετε εξετάσεις ήπατος

26.06.2025

Γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση: Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να μειώσετε τα συμπτώματα

26.06.2025

Καύσωνας: Δείτε ποιοι είναι οι καλύτεροι τρόποι για να διατηρήσετε το σπίτι σας δροσερό χωρίς κλιματισμό

26.06.2025

Έξοδος κινδύνου, πρώτη πόρτα δεξιά – Μάθε πότε να φεύγεις από τη σχέση

25.06.2025

Καρκίνος: Τι ισχύει τελικά με τους σκύλους που μυρίζουν τους όγκους στον άνθρωπο

25.06.2025

Ύπνος: Αυτό είναι το μεγάλο λάθος που κάνετε με το μαξιλάρι σας