Στους περισσότερους αν όχι σε όλους μας, έχει τύχει να θέλουμε να τυλίξουμε με την πλαστική μεμβράνη ένα μπολ ή πιάτο, και να μην μπορούμε να τα καταφέρουμε, καθώς αυτή… «κολλάει» με τον εαυτό της.
Έτσι, αντί να την αποθηκεύεις στο ντουλάπι της κουζίνας, αποθήκευσέ την στην κατάψυξη!
Ο κρύος αέρας θα μειώσει τον ενοχλητικό στατικό ηλεκτρισμό, ενώ θα κάνει το προϊόν να μην κολλά τόσο πολύ στον εαυτό του.
Η χρήση της μεμβράνης θα είναι πολύ πιο εύκολη, καθώς θα μπορείς με μεγαλύτερη επιτυχία να κόψεις το τέλειο κομμάτι για το μπολ σου, ενώ καθώς θα επανέρχεται σε θερμοκρασία δωματίου, η μεμβράνη θα είναι εξίσου κολλώδης, με όταν την πρωτοαγόρασες.