Γυναίκα

«Εψαξα το κινητό του φίλου μου και…» – 8 γυναίκες περιγράφουν τι ανακάλυψαν

«Εψαξα το κινητό του φίλου μου και…» – 8 γυναίκες περιγράφουν τι ανακάλυψαν

Εάν κάποια στιγμή αφήσατε την παράνοια να σας κυριεύσει και φτάσατε σε σημείο να κατασκοπεύσετε ή να ψάξετε τα προσωπικά αντικείμενα του συντρόφου σας, πρέπει να ξέρετε πως δεν είστε οι μόνες. Από το χακάρισμα ενός κλειδωμένου κινητού ή υπολογιστή μέχρι το ψάξιμο σε ένα μονίμως κλειδωμένο συρτάρι, οι παρακάτω ιστορίες μας δείχνουν πως ορισμένες γυναίκες είναι ικανές για τα πάντα.

1. «Το αγόρι μου είχε μόλις αγοράσει ένα καινούργιο κινητό και το συνδέσαμε με τον υπολογιστή μου για να φτιάξουμε τις ρυθμίσεις. Χωρίς να το καταλάβει κανείς από τους δυο μας, επιλέξαμε να περνάνε όλες του οι φωτογραφίες στο λάπτοπ μου όταν ήταν και οι δύο συσκευές συνδεδεμένες στο ίδιο wi-fi. Μια μέρα λοιπόν, άνοιξα το λάπτοπ και είδα ξαφνικά περίπου 25 φωτογραφίες με διαφορετικές γυμνές κοπέλες. Δεν του είπα κουβέντα και απλώς περίμενα να δω τι άλλο θα έβρισκα στην πορεία. Δεν χρειάζεται να αναφέρω ότι χωρίσαμε λίγο καιρό μετά».

2. «Το αγόρι που είχα στο πανεπιστήμιο είχε βάλει τον πιο περίπλοκο και δύσκολο συνδυασμό του κόσμου για να ξεκλειδώνει το κινητό του. Με θυμάμαι πάντα να προσπαθώ να τον βρω όταν εκείνος ήταν στο μπάνιο, όχι γιατί πίστευα ότι κρύβει κάτι αλλά επειδή ήθελα να δω αν θα μπορέσω να τα καταφέρω. Ήταν πολύ προστατευτικός με το κινητό του και δεν με άφηνε ποτέ να το κρατήσω εγώ. Ύστερα από πολλές προσπάθειες τελικά κατάφερα να το ανοίξω και βρήκα ότι είχε στείλει σε 7 διαφορετικές κοπέλες στο Facebook το ίδιο μήνυμα: «Το ξέρω πως έχει περάσει καιρός αλλά μου έχεις λείψει».

Το χειρότερο όλων είναι πως οι περισσότερες του απάντησαν πως δεν του έχουν μιλήσει ποτέ ή ότι είχαν συναντηθεί μόνο μία φορά. Όταν βγήκε από το μπάνιο του έδειξα τα μηνύματα που είχα βρει κι εκείνος άρχισε απλά να μου φωνάζει επειδή έψαξα το κινητό του. Δεν μου εξήγησε ποτέ γιατί έψαχνε τόσο απεγνωσμένα να μιλήσει με άσχετες κοπέλες οπότε μετά από λίγο διάστημα τον χώρισα»

3. «Τον πρώτο χρόνο της σχέσης μας, είχα λείψει για μερικούς μήνες λόγω των σπουδών μου. Όταν επέστρεψα, αισθανόμουν πως κάτι πρέπει να είχε γίνει όλο αυτό το διάστημα οπότε αποφάσισα να ψάξω το κινητό του αγοριού μου. Ανακάλυψα πως τους μήνες που ήμουν μακριά, εκείνος έστελνε σεξουαλικά μηνύματα, φωτογραφίες και κανόνιζε ραντεβού με γυναίκες και άντρες. Με είχαν απατήσει ξανά στο παρελθόν οπότε δεν έχασα χρόνο και τον ρώτησα κατευθείαν τι είχε συμβεί.

Στην πραγματικότητα δεν είχε κάνει ποτέ κάτι με κάποια άλλη παρόλο που εγώ ένιωθα προδομένη. Κάναμε μία μεγάλη κουβέντα για την εμπιστοσύνη, την ειλικρίνεια και την επικοινωνία που έπρεπε να υπάρχει στη σχέση μας και εκείνος ήταν τρομερά απολογητικός σε σημείο που κυριολεκτικά είχε πέσει στο πάτωμα κλαίγοντας. Μου πήρε αρκετό καιρό μέχρι να καταφέρω να τον εμπιστευτώ ξανά όμως πλέον είμαστε 5 χρόνια μαζί και όλο αυτό αποτελεί μακρινό παρελθόν για τη σχέση μας. Τελικά, είναι καλύτερο να συζητάς και να ανοίγεσαι στον άλλο παρά να μαλώνεις και να τα κρατάς όλα μέσα σου».

4. «Όταν ήμουν ακόμη με τον πρώην μου, περνούσαμε τον περισσότερο χρόνο μας στο διαμέρισμά του επειδή εγώ ζούσα ακόμα με τους γονείς μου. Έμενα αρκετές φορές μόνη μου στο σπίτι όταν είχε κάποια δουλειά και ένιωθα πάντα άνετα αλλά υπήρχε μία ντουλάπα που μου είχε απαγορέψει να ανοίξω.

Εγώ προφανέστατα και την άνοιξα και είχε κυρίως παλιά πράγματα και παλιά παπούτσια. Αυτό που μου κέντρισε το ενδιαφέρον όμως ήταν ένα μικρό μεταλλικό κουτί το οποίο όταν το σήκωσα μου φάνηκε γεμάτο. Το άνοιξα και είδα ότι ήταν γεμάτο με κομμένα νύχια! Το έβαλα στη θέση του και δεν είπα του είπα τίποτα. Ήταν το πιο περίεργο πράγμα που είχα δει στη ζωή μου. Ένα χρόνο αργότερα του ανέφερα ότι είχα βρει αυτό το κουτί και εκείνος έγινε έξαλλος κατηγορώντας με πως έψαξα τα προσωπικά του αντικείμενα. Έχουμε χωρίσει εδώ και καιρό και δεν έμαθα ποτέ γιατί τα κρατούσε».

5. «Στην αρχή της σχέσης μας, με αφορμή μία φίλη που με συμβούλεψε να το κάνω -είχε μόλις μάθει ότι την είχε απατήσει ο φίλος της- έψαξα το κινητό του αγοριού μου την ώρα που εκείνος κοιμόταν δίπλα μου. Μπήκα στα μηνύματα, στο Facebook, στις φωτογραφίες, παντού! Και δεν βρήκα απολύτως τίποτα! Μόνο απλά και αθώα μηνύματα. Ένιωσα απαίσια. Είχα πολλές ενοχές και του εξομολογήθηκα αμέσως τι είχα κάνει. Δεν είναι καθόλου εύκολο να χτίσεις μία σχέση εμπιστοσύνης με έναν άνθρωπο».

6. «Ήμασταν μαζί 7 χρόνια και δεν είχα νιώσει ποτέ την ανάγκη να ψάξω τα πράγματά του. Από ένα σημείο και μετά όμως είχε αρχίσει να γίνεται απόμακρος κι έτσι γέμισα υποψίες. Όπως κοίταζα τα μηνύματά του, βρήκα μία συνομιλία που είχε με τον κολλητό του στην οποία έλεγαν πόσο αγαπούσαν ο ένας τον άλλο και πως ήθελαν να είναι μαζί. Ο πρώην μου του έλεγε πως ήθελε να φύγει μακριά από όλους, να με παρατήσει και να είναι μαζί του και πως δεν άντεχε άλλη μια μέρα μακριά του.

Είχα σοκαριστεί και ταυτόχρονα είχα πληγωθεί πολύ. Ειδικά επειδή ο φίλος μου ενδιαφερόταν για άντρες και συγκεκριμένα για τον φίλο του με τον οποίο κάναμε παρέα. Του το είπα και αρνήθηκε τα πάντα. Δύο μέρες μετά μου είπε να χωρίσουμε και σχεδόν αμέσως έμεινε με τον φίλο του. Κατά βάθος ευχόμουν να μην είχα ψάξει ποτέ το κινητό του, όμως ήταν καλύτερο για μένα να ξέρω παρά να ζω στο σκοτάδι».

7. «Πριν από δύο μήνες, άρχισα να παρατηρώ πως το επί πέντε χρόνια αγόρι μου συμπεριφερόταν πολύ περίεργα. Τον είχα πιάσει να ψιθυρίζει στο τηλέφωνο αργά το βράδυ και όταν τον ρώτησα με ποιον μιλούσε μου είπε με έναν παλιό του φίλο από το πανεπιστήμιο. Ανησυχούσα πολύ και ήμουν σίγουρη ότι έβλεπε κάποια άλλη. Αντί λοιπόν να του μιλήσω σαν ώριμος ενήλικας αποφάσισα να ψάξω το κινητό του. Και τότε είδα στο ημερολόγιό του πως για το βράδυ της Παρασκευής είχε κανονίσει να πάει σε ένα εστιατόριο μπροστά στη θάλασσα.

Την Παρασκευή το απόγευμα λοιπόν, μου είπε πως θα δούλευε μέχρι αργά κι ότι δεν θα προλάβαινε να έρθει σπίτι για φαγητό. Κατάλαβα αμέσως ότι μου λέει ψέματα και αποφάσισα να πάω στο συγκεκριμένο εστιατόριο για να τον πιάσω επ’ αυτοφώρω. Ήμουν απίστευτα θυμωμένη και τόσο βέβαιη ότι θα είναι με κάποια άλλη όμως μπαίνοντας μέσα είδα τον φίλο μου να γελάει γονατιστός κρατώντας ένα δαχτυλίδι αρραβώνων στο χέρι. Αποδείχτηκε ότι προετοίμαζε όλο αυτό το σκηνικό από καιρό επειδή ήξερε ότι θα αρχίσω να τον υποψιάζομαι και θα έφτανα στο σημείο να ψάξω το κινητό του. Νομίζω πως τελικά με ξέρει πάρα πολύ καλά!»

8. «Είχα παρατηρήσει πολλές φορές πως η πρώην του φίλου μου του έστελνε μηνύματα και μια μέρα αποφάσισα να δω από μόνη μου τι του έγραφε. Τι ανακάλυψα; Πως έβγαινε και με τις δυο μας ταυτόχρονα! Μέχρι τότε πίστευα πως είχαν χωρίσει και εκείνη πίστευε ακριβώς το ίδιο πράγμα για εμάς. Εκτός αυτού δεν μπορούσε να πρωτοτυπήσει ούτε στα μηνύματά του αφού έστελνε τα ίδια και στη μία και στην άλλη! Επικοινώνησα μαζί της και πήγαμε και του μιλήσαμε μαζί. Φυσικά καμία από τις δυο μας δεν του μιλάει πλέον».

Πηγή: bovary.gr

Γυναίκα

16.01.2021

Οσφυαλγία – ραχιαλγία στην παιδική ηλικία

O  πόνος στη µέση και στην πλάτη αποτελεί ένα κοινό πρόβληµα στην ενήλικη ζωή, αλλά στην κοινή αντίληψη είναι µια ασυνήθιστη κατάσταση στην παιδική ηλικία. Η εµφάνιση, όµως, οσφυαλγίας-ραχιαλγίας στα παιδιά είναι πιο συχνή απ’ ό,τι νοµίζουµε και τα τελευταία χρόνια έχει επιταθεί για διάφορους λόγους, όπως η αύξηση του σωµατικού βάρους στις µικρότερες ηλικίες, οι […]

16.01.2021

Η εσωστρέφεια στην εφηβεία – Συμβουλές για γονείς

Το να είσαι εσωστρεφής είναι μια πρόκληση σε αυτήν την εποχή, αφού ο σημερινός κόσμος επικεντρώνεται τόσο πολύ στην ομιλία και στην έξοδο. Οι εσωστρεφείς έφηβοι συνήθως δεν έχουν μεγάλο κοινωνικό δίκτυο και σπάνια θα λάβουν μέρος σε μια συζήτηση, λέγοντας την άποψή τους, χωρίς να τους έχει ζητηθεί. Φαίνεται να χρειάζονται λίγη βοήθεια για να […]

Αιμαγγείωμα βρεφικής ηλικίας
16.01.2021

Αιμαγγείωμα βρεφικής ηλικίας

Πώς τα παιδιά γνωρίζουν ποιες πράξεις είναι κακές και ποιες κοινωνικά αποδεκτές
16.01.2021

Πώς τα παιδιά γνωρίζουν ποιες πράξεις είναι κακές και ποιες κοινωνικά αποδεκτές

Ο απαραίτητος έλεγχος για τα παιδιά που αθλούνται
15.01.2021

Ο απαραίτητος έλεγχος για τα παιδιά που αθλούνται

Παιδιατρική νευροακτινολογία: Τεχνικές και ιδιαιτερότητες
15.01.2021

Παιδιατρική νευροακτινολογία: Τεχνικές και ιδιαιτερότητες

Εγκυμοσύνη: Ποιές γυναίκες έχουν αυξημένο κίνδυνο παθήσεων στον τοκετό;
15.01.2021

Εγκυμοσύνη: Ποιές γυναίκες έχουν αυξημένο κίνδυνο παθήσεων στον τοκετό;

Παιδιά και κινητό: Πώς να αντιμετωπίσετε τον εθισμό ως γονείς
15.01.2021

Παιδιά και κινητό: Πώς να αντιμετωπίσετε τον εθισμό ως γονείς

Γενετικά Αίτια Αποβολών – Καθ’ έξιν αποβολές
15.01.2021

Γενετικά Αίτια Αποβολών – Καθ’ έξιν αποβολές

Γενετική καθοδήγηση ζευγαριού
14.01.2021

Γενετική καθοδήγηση ζευγαριού

Δημοφιλή

Φυσική Κατάσταση
1

Μεγάλος διαγωνισμός του ygeianews.gr για να είσαστε σε «φόρμα» εν μέσω καραντίνας!

Ψυχολογία
2

Μειώστε το άγχος με αυτές τις απλές συμβουλές

Ασθένειες
3

Ρήξη μηνίσκου και σύγχρονη αντιμετώπιση

Επιδημίες
4

Κατέφθασαν τα πρώτα ψυγεία φύλαξης του εμβολίου για τον κορωνοϊό

Περισσότερα

20.01.2021

Γιατί «κολλάει» ο μεταβολισμός μας – Ποιοί είναι οι κύριοι παράγοντες

Ο μεταβολισμός είναι κάτι που μπορεί να επηρεάσει σε τεράστιο βαθμό τη ζωή μας αφού χάρη σε αυτόν και στις λειτουργίες του διαμορφώνεται ολόκληρη η σωματοδομή. Η βασική λειτουργία του μεταβολισμού είναι να μετατρέπει τις τροφές που καταναλώνουμε και κατ’επέκταση τα συστατικά αυτών σε ενέργεια. Γι’αυτό είναι και ζωτικής σημασίας οι τροφές που καταναλώνουμε να […]

20.01.2021

Τσιόδρας: “Ο κορωνοϊός ήρθε για να μείνει”

“Ο κορονοϊός ήρθε για να μείνει” δήλωσε ο Καθηγητής Παθολογίας – Λοιμώξεων του ΕΚΠΑ, Σωτήρης Τσιόδρας, αναγνωρίζοντας ότι τα παρατεταμένα μέτρα έχουν κουράσει τους πολίτες και δεν συμμορφώνονται. Εξομολογήθηκε, επίσης, ότι φορά μάσκα … 16 με 18 ώρες κάθε μέρα και εξέφρασε την ελπίδα να απαλλαχτεί γρήγορα η κοινωνία από αυτές: “Ελπίζουμε να απαλλαγούμε, όταν η ανοσία του πληθυσμού […]

Ιδέες για θρεπτικά νόστιμα και διαφορετικά τοστ
20.01.2021

Ιδέες για θρεπτικά νόστιμα και διαφορετικά τοστ

Ημιμόνιμο μακιγιάζ: Ποιες είναι οι μέθοδοι δερματοστιξίας στο πρόσωπο;
20.01.2021

Ημιμόνιμο μακιγιάζ: Ποιες είναι οι μέθοδοι δερματοστιξίας στο πρόσωπο;

Πώς να εντάξετε τις φυτικές ίνες στη διατροφή σας
19.01.2021

Πώς να εντάξετε τις φυτικές ίνες στη διατροφή σας

Κακοσμία στόματος και διατροφή: Πού οφείλεται και πως να την αντιμετωπίσετε
19.01.2021

Κακοσμία στόματος και διατροφή: Πού οφείλεται και πως να την αντιμετωπίσετε

Social media και lockdown: Η επιρροή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην ψυχολογία
19.01.2021

Social media και lockdown: Η επιρροή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην ψυχολογία

10 εναλλακτικές επιλογές για το πρωί εκτός του καφέ
19.01.2021

10 εναλλακτικές επιλογές για το πρωί εκτός του καφέ

Απώλεια βάρους χωρίς χαλάρωση στο σώμα: Γίνεται;
19.01.2021

Απώλεια βάρους χωρίς χαλάρωση στο σώμα: Γίνεται;

Αυτό το ρόφημα προστατεύει από τις καρδιακές παθήσεις σύμφωνα με τους ειδικούς
19.01.2021

Αυτό το ρόφημα προστατεύει από τις καρδιακές παθήσεις σύμφωνα με τους ειδικούς