Ο έρωτας δεν αλλάζει με τα χρόνια μόνο μέσα σε κάθε ζευγάρι αλλά και στον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά ανά δεκαετία ζωής.
Δείτε τι προτιμούν οι γυναίκες όσο περνούν τα χρόνια:
Στα 20 ενθουσιασμός, πειραματισμός αλλά και …μπέρδεμα..
Στις γυναίκες που βρίσκονται στην δεκαετία των 20 ο ρομαντισμός και το «μπέρδεμα» μεταξύ αγάπης και έρωτα δεν έχουν χαθεί. Ο συνδυασμός είναι το κλειδί του πειραματισμού ενώ η επιβεβαίωση μέσα από ένα φλογερό πάθος είναι το ζητούμενο. Υποσχέσεις, ρομαντισμός και όρκοι είναι αυτά που θέλουν να ακούσουν.
Στις γυναίκες που έχουν «πατήσει» τα 30 αρχίζει το άγχος
Έχει αρχίσει να χτυπάει το καμπανάκι της γονιμότητας και του γάμου.
Το πρωτεύον δεν είναι ο έρωτας αλλά η αποκατάσταση και η πίεση.
Η αποκτηθήσα εμπειρία στο σεξ βοηθάει για να γίνει αποτελεσματικότερη η… στοχευμένη η επίθεση.
Γυναίκες των …40 καρατίων
Στις γυναίκες που βρίσκονται στα 40 και δεν έχουν παντρευτεί ποτέ ή δεν έχουν αποκτήσει παιδιά, αρχίζει να φθίνει η αγωνία της τεκνοποίησης και αρχίζει μια άλλη. Της επιβεβαίωσης πριν την εμμηνόπαυση.
Ακόμα και αν έχουν παιδιά ή δεν θέλουν πια να αποκτήσουν, η ανησυχία είναι η ανακοπή της γήρανσης. Καμουφλάροντας όλα τα πλαδαρά σημεία του σώματος και την πεσμένη ερωτική διάθεση, πεισμώνουν δείχνοντας ισχύ με την κοκεταρία και τον σνομπισμό.
Έρωτας στα χρόνια της εμμηνόπαυσης
Η περίοδος που οι γυναίκες σταματούν να είναι γόνιμες είναι υπεύθυνη και για τη μειωμένη ερωτική επιθυμία τους. Ακόμα και η λίμπιντο να είναι στα πάνω της, όταν φτάνει η ώρα της ερωτικής επαφής η ευχαρίστηση δίνει τη θέση της στην ενόχληση και πολλές φορές, δυστυχώς, η σεξουαλική επαφή φτάνει μέχρι να γίνεται και επώδυνη. Ωστόσο, με τη βοήθεια των κατάλληλων διατροφικών συμπληρωμάτων, με την τακτική άσκηση, τη σωστή διατροφή και κάποια κατάλληλα προϊόντα, οι γυναίκες που βρίσκονται στο στάδιο της εμμηνόπαυσης μπορούν να χαρούν την ερωτική επαφή ανενόχλητες. Οι γυναίκες στα πρώτα και δεύτερα -ήντα επιθυμούν περισσότερο πάθος, ρομαντισμό, στοργή, δημιουργικότητα και επικοινωνία στην ερωτική τους ζωή. Η καλή σχέση με το σύντροφο, η αφοσίωσή του, η σεξουαλική επαγρύπνηση και η πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας επηρεάζουν θετικά την ψυχολογία τους και – κατ΄επέκταση- και τη σεξουαλική λειτουργία τους.