Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Danone: Σκορπίζουμε Χαμόγελα τις φετινές απόκριες

Με βασικούς «πρωταγωνιστές» την Σμαράγδα Καρύδη και όλους τους εργαζομένους της Danone A.E. πραγματοποιήθηκε το φετινό αποκριάτικο πάρτι, για λογαριασμό των μικρών φίλων του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Ενεργός υποστηρικτής των δράσεων εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» υπήρξε κι αυτές τις απόκριες, η Danone Γαλακτοκομικά Προϊόντα A.E.

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Χαμογελάμε Μαζί» δεκάδες παιδιά είχαν την ευκαιρία να ντυθούν μασκαράδες και να διασκεδάσουν μέσα από μια σειρά διαδραστικών παιχνιδιών με κλόουν, face painting, καραόκε και ατελείωτο χορό στους πιο χαρούμενους ρυθμούς της φετινής αποκριάς! Μεγάλη έκπληξη για τους μικρούς φίλους της βραδιάς αποτέλεσε η παρουσία του κεντρικού προσώπου του Activia, Σμαράγδας Καρύδη και του δεινόσαυρου Danonino (μασκότ του ομώνυμου προϊόντος) που μοίρασαν δώρα και έπαιξαν με τα παιδιά.

«Στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε, οφείλουμε ακόμη περισσότερο να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες που θα στηρίξουν τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Συνεπείς στο πρόγραμμα μας αποφασίσαμε, δίχως δεύτερη σκέψη, να στηρίξουμε τον φιλανθρωπικό Σύλλογο έτσι ώστε να μην μείνει κανένα παιδί δίχως χαμόγελο» επισημαίνει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Danone, κ. Χάρης Φεύγας.

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που είμαστε σε θέση να συμβάλλουμε και αυτή τη φορά στην ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου τονίζει από πλευράς της η κ. Αλεξάνδρα Αλεξανδράκη, υπεύθυνη του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας, υπογραμμίζοντας πως «Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της φιλοσοφίας μας και μέσω της υποστήριξης στο “Χαμόγελο του Παιδιού” αποδεικνύουμε έμπρακτα την αναγνώριση και τον σεβασμό μας στο σημαντικό έργο που επιτελεί».

Στο παιδικό πάρτι παρευρέθηκαν σύσσωμοι οι εργαζόμενοι και οι συνεργάτες της Danone, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την ηθική και υλική στήριξη τους, στις δράσεις και πρωτοβουλίες του Συλλόγου. Να σημειωθεί πως η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη της εταιρείας «Τα Δελφινάκια» στο Party Hall Γλυφάδας, όπου μοιράστηκαν δώρα σε όλα τα παιδιά, ενώ η «Σοκοφρέτα ΙΟΝ» φρόντισε να γλυκάνει τους μικρούς μας φίλους.

Δημοφιλή

Υγεία
1

Αυτό είναι το θαυματουργό έλαιο που προστατεύει από το Αλτχάιμερ

Kαρδιά
2

Ποιοι είναι οι φυσιολογικοί καρδιακοί παλμοί και ποια τα επικίνδυνα όρια – Πότε πρέπει να ανησυχήσετε

Φάρμακα
3

Ανατροπή δεδομένων στα εμβόλια mRNA: Οι εμβολιασμένοι πεθαίνουν πλέον στις ΗΠΑ από COVID-19

Διατροφή
4

Πετιμέζι: Το καλύτερο φυσικό φάρμακο

Περισσότερα

01.09.2025

Ξεχασμένα εργαλεία μέσα στο σώμα: Λάθη σε χειρουργεία που οδήγησαν σε θάνατο

Κρίσιμη η λεπτομέρεια, η συγκέντρωση και η τήρηση πρωτοκόλλων στην ιατρική πράξη

01.09.2025

Γιατί η λουίζα αποκαλείται «φυτικό Ozempic»; – Τι να προσέξετε;

Η λουίζα δεν δρα με τον ίδιο μηχανισμό όπως η σεμαγλουτίδη

31.08.2025

Δύο νέες μελέτες ζητούν την άμεση απόσυρση των εμβολίων mRNA για τον COVID-19: Προκαλούν μόνιμες βλάβες

29.08.2025

Έχετε αναρωτηθεί; – Γιατί έχουμε γραμμές στις παλάμες των χεριών;

29.08.2025

Δείτε ποια είναι τα φάρμακα που δεν πρέπει ποτέ να αναμιγνύετε με μηλόξυδο

29.08.2025

Νέα μελέτη: Τα ακουστικά βαρηκοΐας μπορούν να μειώσουν έως και 61% τον κίνδυνο άνοιας

29.08.2025

Πολύποδας εντέρου: Πώς αναπτύσσεται και πότε εξελίσσεται σε καρκίνο

29.08.2025

Eurostat: Ένας στους τρεις πολίτες δεν μπορεί να αγοράσει ένα πλήρες γεύμα

29.08.2025

Σαρωτικές αλλαγές στα CDC και τους εμβολιασμούς από τον Ρ.Κένεντι Τζούνιορ

29.08.2025

VIP: To συμπλήρωμα διατροφής που εκτινάσσει την λίμπιντό σας με «μαγική» φυτική φόρμουλα