Διατροφή

Τόσα χρόνια τρώτε λάθος τα φρούτα – Δείτε πως θεράπευσε γιατρός ασθενείς με καρκίνο

Τόσα χρόνια τρώτε λάθος τα φρούτα – Δείτε πως θεράπευσε γιατρός ασθενείς με καρκίνο

Ο Δρ Stephen Mak αντιμετωπίζει ασθενείς με καρκίνο στο τελικο στάδιο με ένα “ανορθόδοξο” τρόπο και πολλοί ασθενείς του ανάρρωσαν . Πριν χρησιμοποιούσε ηλιακή ενέργεια για να καθαρίσει τις αρρώστιες των ασθενών του. Πιστεύει στη φυσική θεραπεία του οργανισμού κατά των ασθενειών. Δείτε το άρθρο του πιο κάτω.

Είναι μία από τις στρατηγικές για την θεραπεία  του καρκίνου. Τελικά, το ποσοστό επιτυχίας μου στη θεραπεία του καρκίνου είναι περίπου 80 %. Οι ασθενείς με καρκίνο δεν πρέπει να πεθαίνουν.

Η θεραπεία για τον καρκίνο ήδη βρέθηκε. Είτε το πιστεύετε είτε όχι. Λυπάμαι για τις εκατοντάδες των ασθενών με καρκίνο που πεθαίνουν, από συμβατικές θεραπείες . Τρώτε φρούτα ….Όλοι σκεφτόμαστε ότι το να τρώμε φρούτα σημαίνει απλώς να τα αγοράζουμε, να τα κόβουμε και να τα μασάμε. Δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζετε, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πώς και πότε *τα τρώμε *.

Ποιος είναι ο σωστός τρόπος να τρώτε φρούτα ;

Οχ  φρούτα μετά το φαγητό σας. Αν τρώτε φρούτα με αυτό τον τρόπο, θα παίξει σημαντικό ρόλο για την αποτοξίνωση του οργανισμού σας, παρέχοντας σας ένα μεγάλο μέρος ενέργειας για την απώλεια βάρους και για άλλες δραστηριότητες της ζωής.

Το φρούτο είναι το πιο σημαντικό τρόφιμο. Ας πούμε ότι έχετε φάει δύο φέτες ψωμί και στη συνέχεια ένα κομμάτι φρούτου.

Το φρούτο είναι έτοιμο να πάει κατ ‘ευθείαν μέσα από το στομάχι στα έντερα , αλλά εμποδίζεται να γίνει έτσι. Εν τω μεταξύ, το όλο γεύμα σήπεται και αναβράζει και μετατρέπεται σε οξύ. Τον χρόνο που το φρούτο έρχεται σε επαφή με το φαγητό στο στομάχι και τους πεπτικούς χυμούς , όλη η μάζα των τροφίμων αρχίζει να χαλάει.

Επομένως, σας παρακαλώ να τρώτε τα φρούτα σας με άδειο στομάχι  ή πριν από το  γεύμα ! Έχετε ακούσει ανθρώπους να παραπονούνται…  κάθε φορά που τρώω καρπούζι ρέβομαι, «όταν τρώω φασόλια το στομάχι μου φουσκώνει », « όταν τρώω μια μπανάνα νιώθω σαν να τρέχω στην τουαλέτα », κλπ.

Στην πραγματικότητα όλα αυτά δεν θα προκύψουν αν τρώτε τα φρούτα με άδειο στομάχι . Το φρούτο αναμιγνύεται με την σήψη των άλλων τροφών και παράγει αέριο και ως εκ τούτου θα έχουμε φούσκωμα ! Γκριζάρισμα των μαλλιών, φαλάκρα, το νευρικό ξέσπασμα και οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια, όλα αυτά  δεν θα συμβούν εάν τρώτε τα φρούτα με άδειο στομάχι.

Εάν έχετε καταφέρει να τρώτε φρούτα με τον σωστό τρόπο, έχετε το μυστικό της ομορφιάς, της μακροζωίας, της υγείας, της ενέργειας, της ευτυχίας και του φυσιολογικού σωματικού  βάρους. Όταν θα πρέπει να πίνετε χυμό φρούτων – πίνετε μόνο  φρέσκο χυμό φρούτων, ΟΧΙ εμφιαλωμένο. Μην πίνετε χυμό, που έχει θερμανθεί. Μη τρώτε μαγειρεμένα φρούτα, επειδή δεν παίρνετε τα θρεπτικά συστατικά. Να πάρετε μόνο για να δοκιμάσετε. Το μαγείρεμα καταστρέφει όλες τις βιταμίνες τους. Αλλά τρώγωντας ολόκληρο το φρούτο είναι καλύτερα από την κατανάλωση του χυμού .

Αν πρέπει να πιείτε χυμό, πιείτε το αργά, γουλιά γουλιά, γιατί θα πρέπει να επιτρέψετε να αναμειγνύεται με το σάλιο σας πριν από την κατάποση. Μπορείτε να κάνετε μια δίαιτα 3 φρούτων την  ημέρα για να καθαρίσει το σώμα σας. Απλά τρώτε φρούτα και πίνετε χυμό φρούτων και τις 3 ημέρες και θα εκπλαγείτε όταν οι φίλοι σας να σας πουν πώς  ακτινοβολείτε !

Ειδικότερα:

KIWI : Μικρό αλλά πανίσχυρο. Αυτή είναι μια καλή πηγή καλίου, μαγνησίου, βιταμίνης Ε και φυτικών ινών.  Το περιεχόμενο της βιταμίνης C είναι διπλάσιο από του πορτοκαλιού.

ΜΗΛΟ: Ένα μήλο την ημέρα το γιατρό τον κάνει πέρα; Παρά το γεγονός ότι ένα μήλο έχει  χαμηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C, έχει αντιοξειδωτικά και φλαβονοειδή που ενισχύουν την δραστικότητα της βιταμίνης C, συμβάλλοντας έτσι στη μείωση των κινδύνων καρκίνου παχέως εντέρου, καρδιακής προσβολής και εγκεφαλικού επεισοδιου.

ΦΡΑΟΥΛΑ : Προστατευτικό φρούτο. Οι Φράουλες έχουν την υψηλότερη συνολική αντιοξειδωτική δύναμη μεταξύ των μεγάλων φρούτων και προστατεύουν τον οργανισμό από καρκίνο, και ελεύθερες ρίζες που φράζουν τα αιμοφόρα αγγεία.

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ : Το πιο γλυκό φάρμακο. Λαμβάνοντας 2-4 πορτοκάλια την ημέρα μπορεί να βοηθήσει να κρατήσει μακριά τα κρυολογήματα , χαμηλότερη τη χοληστερόλη , την πρόληψη και διάλυση πέτρας στα νεφρά , καθώς και να μειώνει τον κίνδυνο του καρκίνου του παχέος εντέρου .

ΚΑΡΠΟΥΖΙ : Παγωμένο σβήνει τη δίψα . Αποτελείται από 92 % νερό, είναι επίσης δημιουργημένο με μια γιγαντιαία δόση γλουταθειόνης , η οποία ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Είναι επίσης βασική πηγή λυκοπενίου, αντιοξειδωτικού για τη καταπολέμηση του καρκίνου. Άλλες θρεπτικές ουσίες που βρίσκονται στο καρπούζι είναι Βιταμίνη C και Κάλιο.

Μπορείτε να το πιστέψετε αυτό;  για εκείνους που τους αρέσει να πίνουν κρύο νερό , αυτό τούς αφορά. Είναι ωραίο να έχουμε ένα φλιτζάνι κρύο ποτό μετά από ένα γεύμα . Ωστόσο, το κρύο  νερό θα σταθεροποιήσει την ελαιώδη ουσία που έχει μόλις καταναλωθεί.

Θα  επιβραδύνει την πέψη. Μόλις αντιδράσει αυτή η «λάσπη» με το οξύ,  θα διασπασθεί  και θα απορροφηθεί από το έντερο ταχύτερα από την στερεά τροφή.

Πολύ σύντομα, αυτό θα μετατραπεί σε λίπος . Είναι καλύτερα να πιείτε νερό σε θερμοκρασία περιβάλλοντος μετά από ένα γεύμα.

Διατροφή

16.04.2024

Δεν είναι μόνο για το φαγητό: 17 τρόποι να χρησιμοποιήσετε το λεμόνι εκτός κουζίνας

Το λεμόνι υπάρχει πάντα στην κουζίνα μας αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς περισσότερους τρόπους, πέρα από τη μαγειρική. Αποτελεί πλούσια πηγή θρεπτικών συστατικών για τον ανθρώπινο οργανισμό και πολύτιμος (αλλά και πάμφθηνος) σύμμαχος στους τομείς της ομορφιάς και της καθαριότητας. Μάθετε πόσα πράγματα μπορούμε να κάνουμε με το λεμόνι: Τομέας υγεία 1. Αντιικό φάρμακο […]

27.02.2024

Νέα έρευνα προειδοποιεί: Η διαβίωση κοντά σε μπαρ και εστιατόρια fast food αυξάνει το κίνδυνο για καρδιακή ανεπάρκεια

Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρείας «Circulation: Heart Failure» όσοι ζουν πιο κοντά σε εστιατόρια fast food, είναι πιθανότερο να κινδυνεύσουν από καρδιακή ανεπάρκεια. Εστιατόρια γρήγορου φαγητού και μπαρ συνήθως παρέχουν ανθυγιεινά τρόφιμα και ποτά, που έχουν συνδεθεί με καρδιαγγειακά νοσήματα, όπως επισημαίνει ο επικεφαλής συγγραφέας της μελέτης Λου Κι, […]

Δείτε ποια είναι τα οφέλη που έχουν για την υγεία οι αγκινάρες – Οι 9 λόγοι για να τις βάλετε στο τραπέζι σας
27.02.2024

Δείτε ποια είναι τα οφέλη που έχουν για την υγεία οι αγκινάρες – Οι 9 λόγοι για να τις βάλετε στο τραπέζι σας

Βρώμη: Είναι τελικά υγιεινή και ποιο είδος είναι το καλύτερο; (βίντεο)
27.02.2024

Βρώμη: Είναι τελικά υγιεινή και ποιο είδος είναι το καλύτερο; (βίντεο)

Αποξηραμένα φρούτα: Έχουν οφέλη για την υγεία μας ή αποτελούν θερμιδικές βόμβες;
26.02.2024

Αποξηραμένα φρούτα: Έχουν οφέλη για την υγεία μας ή αποτελούν θερμιδικές βόμβες;

Μπρόκολο: Ποια συστατικά του μειώνονται αναλόγως με τον τρόπο μαγειρέματος – Ποιος είναι ο σωστός τρόπος
26.02.2024

Μπρόκολο: Ποια συστατικά του μειώνονται αναλόγως με τον τρόπο μαγειρέματος – Ποιος είναι ο σωστός τρόπος

Δείτε μέχρι ποια ώρα πρέπει να καταναλώνετε τον πρωινό καφέ σας
12.02.2024

Δείτε μέχρι ποια ώρα πρέπει να καταναλώνετε τον πρωινό καφέ σας

Αυτά είναι τα τρία λαχανικά που πρέπει να τρώτε κάθε μέρα για ένα υγιές σώμα άνω των 40
09.02.2024

Αυτά είναι τα τρία λαχανικά που πρέπει να τρώτε κάθε μέρα για ένα υγιές σώμα άνω των 40

Άνοια: Γιατί η μεσογειακή διατροφή είναι η καλύτερη στα πρώτα στάδια της νόσου
08.02.2024

Άνοια: Γιατί η μεσογειακή διατροφή είναι η καλύτερη στα πρώτα στάδια της νόσου

Αυτές είναι οι τροφές που πρέπει να προσθέσετε στη διατροφή σας αν έχετε υψηλή αρτηριακή πίεση
08.02.2024

Αυτές είναι οι τροφές που πρέπει να προσθέσετε στη διατροφή σας αν έχετε υψηλή αρτηριακή πίεση

Δημοφιλή

Υγεία
1

Αυτό είναι το θαυματουργό έλαιο που προστατεύει από το Αλτχάιμερ

Kαρδιά
2

Ποιοι είναι οι φυσιολογικοί καρδιακοί παλμοί και ποια τα επικίνδυνα όρια – Πότε πρέπει να ανησυχήσετε

Φάρμακα
3

Ανατροπή δεδομένων στα εμβόλια mRNA: Οι εμβολιασμένοι πεθαίνουν πλέον στις ΗΠΑ από COVID-19

Διατροφή
4

Πετιμέζι: Το καλύτερο φυσικό φάρμακο

Περισσότερα

16.04.2024

Δεν είναι μόνο για το φαγητό: 17 τρόποι να χρησιμοποιήσετε το λεμόνι εκτός κουζίνας

Το λεμόνι υπάρχει πάντα στην κουζίνα μας αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς περισσότερους τρόπους, πέρα από τη μαγειρική. Αποτελεί πλούσια πηγή θρεπτικών συστατικών για τον ανθρώπινο οργανισμό και πολύτιμος (αλλά και πάμφθηνος) σύμμαχος στους τομείς της ομορφιάς και της καθαριότητας. Μάθετε πόσα πράγματα μπορούμε να κάνουμε με το λεμόνι: Τομέας υγεία 1. Αντιικό φάρμακο […]

12.04.2024

H καρδιακή νόσος συνδέεται με την ανάπτυξη καρκίνου;

Έναν μηχανισμό υπεύθυνο για την αύξηση του κινδύνου ανάπτυξης καρκίνου σε ασθενείς με καρδιακή νόσο ανακάλυψαν ερευνητές στο πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ (TAU) και στο Καρδιοθωρακικό και Αγγειακό Κέντρο Leviev του Ιατρικού Κέντρου Sheba.  Πρόκειται για το στάδιο κάθε καρδιακής νόσου, που εκδηλώνεται με μικρές εξωκυτταρικές φυσαλίδες ή κυστίδια (sEVs). Αυτά εκκρίνονται από την άρρωστη […]

Γιατί δαγκώνουμε τα χείλη μας; – Τι μπορούμε να κάνουμε για να το σταματήσουμε
12.04.2024

Γιατί δαγκώνουμε τα χείλη μας; – Τι μπορούμε να κάνουμε για να το σταματήσουμε

Ποιοι είναι οι φυσιολογικοί καρδιακοί παλμοί και ποια τα επικίνδυνα όρια – Πότε πρέπει να ανησυχήσετε
01.03.2024

Ποιοι είναι οι φυσιολογικοί καρδιακοί παλμοί και ποια τα επικίνδυνα όρια – Πότε πρέπει να ανησυχήσετε

Νέα έρευνα προειδοποιεί: Η διαβίωση κοντά σε μπαρ και εστιατόρια fast food αυξάνει το κίνδυνο για καρδιακή ανεπάρκεια
27.02.2024

Νέα έρευνα προειδοποιεί: Η διαβίωση κοντά σε μπαρ και εστιατόρια fast food αυξάνει το κίνδυνο για καρδιακή ανεπάρκεια

Δείτε ποια είναι τα οφέλη που έχουν για την υγεία οι αγκινάρες – Οι 9 λόγοι για να τις βάλετε στο τραπέζι σας
27.02.2024

Δείτε ποια είναι τα οφέλη που έχουν για την υγεία οι αγκινάρες – Οι 9 λόγοι για να τις βάλετε στο τραπέζι σας

Βρώμη: Είναι τελικά υγιεινή και ποιο είδος είναι το καλύτερο; (βίντεο)
27.02.2024

Βρώμη: Είναι τελικά υγιεινή και ποιο είδος είναι το καλύτερο; (βίντεο)

Αποξηραμένα φρούτα: Έχουν οφέλη για την υγεία μας ή αποτελούν θερμιδικές βόμβες;
26.02.2024

Αποξηραμένα φρούτα: Έχουν οφέλη για την υγεία μας ή αποτελούν θερμιδικές βόμβες;

Μπρόκολο: Ποια συστατικά του μειώνονται αναλόγως με τον τρόπο μαγειρέματος – Ποιος είναι ο σωστός τρόπος
26.02.2024

Μπρόκολο: Ποια συστατικά του μειώνονται αναλόγως με τον τρόπο μαγειρέματος – Ποιος είναι ο σωστός τρόπος

H SCYTALYS διοργανώνει «Bootcamp» στην Ανάπτυξη Λογισμικού
22.02.2024

H SCYTALYS διοργανώνει «Bootcamp» στην Ανάπτυξη Λογισμικού