Επιδημίες

Έκθεση-σοκ: «Αυτοψίες έδειξαν ότι πολλοί ξαφνικοί θάνατοι οφείλονται στο εμβόλιο κατά της Covid-19»

Έκθεση-σοκ: «Αυτοψίες έδειξαν ότι πολλοί ξαφνικοί θάνατοι οφείλονται στο εμβόλιο κατά της Covid-19»

Μία νέα γερμανική έκθεση  διαπίστωσε κατόπιν αυτοψιών που διεξήχθησαν ότι πέντε άτομα που πέθαναν απροσδόκητα στο σπίτι χωρίς προϋπάρχουσα ασθένεια λίγο μετά τον εμβολιασμό τους κατά του Covid πιθανότατα πέθαναν λόγω του εμβολίου.

Η  έκθεση , που δημοσιεύθηκε στο  Clinical Research in Cardiology, το επίσημο περιοδικό της Γερμανικής Καρδιολογικής Εταιρείας, περιέχει λεπτομερείς αυτοψίες που πραγματοποιήθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Χαϊδελβέργης το 2021.

Όπως αναφέρει ο Will Jones του Daily Sceptic με επικεφαλής τους Thomas Longerich και Peter Schirmacher, στην έρευνα διαπιστώθηκε ότι σε πέντε θανάτους που σημειώθηκαν μέσα σε μια εβδομάδα μετά από την πρώτη ή την δεύτερη δόση εμβολιασμού με Pfizer ή Moderna, η φλεγμονή του καρδιακού ιστού λόγω που προκλήθηκε λόγω αυτοάνοσης απόκρισης είχε πιθανόν ή πιθανώς προκαλέσει το θάνατο.

Συνολικά, η έκθεση εξέτασε 35 αυτοψίες που πραγματοποιήθηκαν στο Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης σε άτομα που πέθαναν εντός 20 ημερών από τον εμβολιασμό κατά του Covid, εκ των οποίων οι 10 θεωρήθηκαν κατά την εξέταση ότι οφείλονταν σε προϋπάρχουσα ασθένεια και όχι σε εμβόλιο.

Για τους υπόλοιπους 20, η έκθεση δεν απέκλεισε το εμβόλιο ως αιτία θανάτου, κάτι επιβεβαίωσε ο Δρ Schirmacher καθώς τα αποτελέσματα της νεκροψίας ήταν σκοπίμως ασαφή.

Σχεδόν όλα τα υπόλοιπα κρούσματα ήταν καρδιαγγειακής αιτίας, δήλαδη αφορά  21 από τους 30 θανάτους.

Ένας από αυτούς αποδίδεται σε θρόμβους αίματος (VITT) από τον εμβολιασμό AstraZeneca (η έκθεση εξέταζε συγκεκριμένα θανάτους από μυοκαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό), αφήνοντας 20 άλλους από άλλα καρδιαγγειακά αίτια.

Για τους πέντε θανάτους στην κύρια έκθεση που αποδίδονται ως πιθανοί ή πιθανώς λόγω των εμβολίων, οι συγγραφείς αναφέρουν:

«Σε όλες τις περιπτώσεις δεν υπήρχε σημαντική στεφανιαία νόσος, οξείες ή χρόνιες εκδηλώσεις ισχαιμικής καρδιοπάθειας, εκδηλώσεις μυοκαρδιοπάθειας ή άλλα σημεία προϋπάρχουσας, κλινικά σχετικής καρδιακής νόσου».

Αυτό υποδηλώνει ότι οι συγγραφείς περιορίστηκαν σε θανάτους όπου δεν υπήρχε «προϋπάρχουσα, κλινικά σχετική καρδιακή νόσος», καθιστώντας την έκθεση πολύ συντηρητική σε ότι αφορά τους θανάτους.

Ο Δρ Schirmacher είπε:

Συμπεριλάβαμε μόνο περιπτώσεις, στις οποίες ήταν ξεκάθαρο το αποτέλεσμα και καμία άλλη αιτία θανάτου δεν ήταν αποδεδειγμένη παρά όλες τις προσπάθειες.

Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τις επιπτώσεις του εμβολίου στις άλλες περιπτώσεις, αλλά εδώ είχαμε μια εναλλακτική πιθανή αιτία θανάτου (π.χ. έμφραγμα του μυοκαρδίου, πνευμονική εμβολή).

Εάν υπάρχει σοβαρή ισχαιμική μυοκαρδιοπάθεια, είναι σχεδόν αδύνατο να αποκλειστούν οι επιδράσεις της μυοκαρδίτιδας ή να καθοριστούν οριστικά οι φλεγμονώδεις αλλοιώσεις που οφείλονται στον εμβολιασμό. Αυτές οι περιπτώσεις δεν συμπεριλήφθηκαν.

Δεν είχαμε στόχο να συμπεριλάβουμε ή να βρούμε κάθε περίπτωση, αλλά τα χαρακτηριστικά οριστικών, αδιαμφισβήτητων περιπτώσεων πέρα ​​από κάθε αμφιβολία.

Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να καθορίσετε τα τυπικά χαρακτηριστικά.

Διαφορετικά, λιγότερο αυστηρά κριτήρια μπορεί να οδηγήσουν σε «μόλυνση» της συλλογικότητας. είναι απολύτως εύλογο ότι με αυτά τα κριτήρια μπορεί να έχουμε χάσει περαιτέρω περιπτώσεις, αλλά η πρόθεση της μελέτης μας δεν ήταν ποτέ ποσοτική ή παρεκβολή και υπάρχουν πολλές θετικές και αρνητικές προκαταλήψεις.

Αλλά θέλαμε να αποδείξουμε το γεγονός και όχι το μέγεθος.
Φυσικά, είναι πολύ πιθανό τα εμβόλια να προκαλέσουν και θάνατο όπου υπάρχει μια υποκείμενη καρδιαγγειακή πάθηση, και πράγματι, είναι πιο πιθανό να συμβεί κάτι τέτοιο. Επομένως, αυτοί οι πέντε θάνατοι είναι οι ελάχιστοι από αυτές τις περιπτώσεις αυτοψίας στις οποίες εμπλέκονται τα εμβόλια – εκείνες για τις οποίες δεν υπάρχει άλλη εύλογη εξήγηση».

Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι αρχικά το 2021, όταν έγιναν για πρώτη φορά οι αυτοψίες, ο Δρ Schirmacher  δήλωσε  ότι η ομάδα του είχε συμπεράνει ότι το 30-40 τοις εκατό των θανάτων οφειλόταν στα εμβόλια.

Αυτές οι προηγούμενες εκτιμήσεις μπορεί να μας δώσουν μια καλύτερη ένδειξη για το πόσοι από τους θανάτους που οι συγγραφείς πιστεύουν πραγματικά ότι οφείλονται στα εμβόλια, όταν δεν περιορίζονται από εξαιρετικά συντηρητικές υποθέσεις (και εξετάζουν τα αίτια εκτός από τη μυοκαρδίτιδα).

Σημειώστε ότι αυτά τα ποσοστά βασίζονται σε μια επιλογή θανάτων που σημειώθηκαν λίγο μετά τον εμβολιασμό, όχι σε ένα τυχαίο δείγμα όλων των θανάτων.

Αυτό που δείχνει η έκθεση, ωστόσο, είναι ότι οι άνθρωποι που πεθαίνουν ξαφνικά τις ημέρες αμέσως μετά τον εμβολιασμό μπορεί κάλλιστα να έχουν πεθάνει από αυτοάνοσο επεισόδιο στην καρδιά που σχετίζεται με το εμβόλιο.

Επιβεβαιώνει επίσης πόσο θανατηφόρα μπορεί να είναι ακόμη και η ήπια μυοκαρδίτιδα που προκαλείται από εμβόλια – και επομένως γιατί μελέτες όπως αυτή από την  Ταϊλάνδη , βρίσκουν καρδιαγγειακές ανεπιθύμητες ενέργειες σε περίπου το ένα τρίτο των εφήβων (29,2 τοις εκατό) μετά από εμβολιασμό Pfizer και υποκλινική καρδιακή φλεγμονή σε έναν στους 43 ( 2,3 τοις εκατό) και η μελέτη από την  Ελβετία που  διαπίστωσε τουλάχιστον 2,8 τοις εκατό με υποκλινική μυοκαρδίτιδα και αυξημένα επίπεδα τροπονίνης (που υποδηλώνει καρδιακό τραυματισμό) σε όλα τα εμβολιασμένα άτομα, είναι τόσο ανησυχητικά.

Οι συντάκτες της νέας μελέτης γράφουν διπλωματικά ότι η «αναφερόμενη συχνότητα» μυοκαρδίτιδας μετά τον εμβολιασμό είναι «χαμηλή» και οι κίνδυνοι νοσηλείας και θανάτου που σχετίζονται με τον COVID-19 «δηλώνεται ότι είναι μεγαλύτεροι από τον καταγεγραμμένο κίνδυνο που σχετίζεται με τον εμβολιασμό κατά του COVID-19 ” – κυρίως αρνούνται να δεσμευτούν στις επίσημες προτάσεις που επαναλαμβάνουν ευσυνείδητα.

Το γεγονός ότι όσοι πεθαίνουν ξαφνικά μετά τον εμβολιασμό μπορεί να έχουν πεθάνει από τις κρυφές επιδράσεις του εμβολίου Covid στην καρδιά τους έχει πλέον καθιερωθεί σταθερά στην ιατρική βιβλιογραφία. Το μεγάλο ερώτημα που απομένει είναι πόσο συχνά εμφανίζεται.

Υπενθυμίζεται ότι συγκλονιστικά στοιχεία που καταδεικνύουν την αύξηση σε θανάτους και παρενέργειες εξαιτίας των μαζικών εμβολιασμών κατά της Covid-19 αποκαλύπτει και ο Αυστραλός γερουσιαστής Gerard Rennick λέγοντας χαρακτηριστικά «οι παρενέργειες είναι 3 φορές περισσότερες από όσες προκάλεσαν οι εμβολιασμοί στην Αυστραλία από το 1971 μέχρι σήμερα»!

Στην ομιλία του στην αυστραλιανή Γερουσία, τονίζει και την αναποτελεσματικότητα των εμβολίων αφού όλοι συνεχίζουν να μολύνονται.

«Αν και περισσότεροι από 20 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εμβολιαστεί, πάνω από το ήμισυ της χώρας έχει προσβληθεί από τον ιό» δήλωσε ο γερουσιαστής Rennick και κατήγγειλε πως «πλέον αποσιωπάται το γεγονός αφού το αυστραλιανό υπουργείο Υγείας σταμάτησε να μετράει για να μην έρχεται σε δύσκολη θέση»

Επιδημίες

25.01.2024

Η παχυσαρκία «εκτοξεύθηκε» στα παιδιά κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19 στη Βρετανία

Η παχυσαρκία των παιδιών δημοτικών σχολείων στη Βρετανία αυξήθηκε δραματικά κατά τη διάρκεια των μέτρων αποκλεισμού της πανδημίας Covid-19, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό ανοικτής πρόσβασης «PLOS ONE». Κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους της πανδημίας, το κλείσιμο των σχολείων άλλαξε άρδην την καθημερινότητα των μικρών παιδιών. Η ακύρωση των οργανωμένων αθλημάτων, τα […]

22.01.2024

Συσχέτιση αυτοάνοσων νοσημάτων παρατηρούν οι επιστήμονες με τη νόσηση από COVID-19

Η COVID-19 σχετίζεται με έξαρση ή πυροδότηση διαφόρων αυτοάνοσων νοσημάτων, όπως ο συστηματικός ερυθηματώδης λύκος, η φλεγμονώδης νόσος του εντέρου και η ρευματοειδής αρθρίτιδα. Η γυροειδής αλωπεκία (Alopecia Areata-ΑΑ) είναι αυτοάνοση τριχόπτωση που εμφανίζεται σε ευαίσθητα άτομα από περιβαλλοντικούς παράγοντες, όπως ιούς, εμβολιασμούς και ψυχολογικό στρες. Υπάρχει ένας αυξανόμενος αριθμός αναφορών για εμφάνιση, έξαρση και […]

ΕΚΠΑ: Οι αιτίες της αύξησης του αριθμού των λοιμώξεων του αναπνευστικού με το τέλος της πανδημίας Covid-19
22.01.2024

ΕΚΠΑ: Οι αιτίες της αύξησης του αριθμού των λοιμώξεων του αναπνευστικού με το τέλος της πανδημίας Covid-19

Κορωνοϊός: Ξεκινούν οι εμβολιασμοί για τους 12 ετών και άνω
16.10.2023

Κορωνοϊός: Ξεκινούν οι εμβολιασμοί για τους 12 ετών και άνω

Κορωνοϊός: Ποιά είναι τα νέα μέλη της Επιτροπής Ελέγχου Διακίνησης Εμβολίων
10.10.2023

Κορωνοϊός: Ποιά είναι τα νέα μέλη της Επιτροπής Ελέγχου Διακίνησης Εμβολίων

Η κυβέρνηση δεν διαγράφει τα πρόστιμα των ανεμβολίαστων άνω των 60 ετών – «Τοκίζονται και περνάνε και στους κληρονόμους»!
07.08.2023

Η κυβέρνηση δεν διαγράφει τα πρόστιμα των ανεμβολίαστων άνω των 60 ετών – «Τοκίζονται και περνάνε και στους κληρονόμους»!

CDC: Επανεμφανίστηκε η λέπρα στις ΗΠΑ – Μπορεί να προκαλέσει σοβαρές αναπηρίες
02.08.2023

CDC: Επανεμφανίστηκε η λέπρα στις ΗΠΑ – Μπορεί να προκαλέσει σοβαρές αναπηρίες

Δημοφιλή

Υγεία
1

Αυτό είναι το θαυματουργό έλαιο που προστατεύει από το Αλτχάιμερ

Φάρμακα
2

Ανατροπή δεδομένων στα εμβόλια mRNA: Οι εμβολιασμένοι πεθαίνουν πλέον στις ΗΠΑ από COVID-19

Διατροφή
3

Πετιμέζι: Το καλύτερο φυσικό φάρμακο

Healthy pets
4

20+1 πράγματα που δεν ξέρετε για τα ζώα!

Περισσότερα

22.02.2024

H SCYTALYS διοργανώνει «Bootcamp» στην Ανάπτυξη Λογισμικού

Η SCYTALYS, εταιρία σχεδιασμού και ανάπτυξης αμυντικού λογισμικού, διοργανώνει το δεύτερο «Bootcamp for Software Engineers and Software Testers», σε συνεργασία με το Code.hub, κορυφαίο εκπαιδευτικό κέντρο προγραμματισμού στην Ελλάδα. Το «Bootcamp» θα ξεκινήσει την 1η Απριλίου  2024 και θα διαρκέσει 2 μήνες. Απευθύνεται σε  νέους απόφοιτους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς, Πληροφορικής και Θετικών Επιστημών, που έχουν πάθος […]

22.02.2024

Μηνιγγίτιδα: Δείτε ποια είναι τα συμπτώματα και πότε να πάτε στο γιατρό

Η μηνιγγίτιδα, θα πρέπει να γίνει γνωστό πως είναι μια φλεγμονή στις προστατευτικές μεμβράνες (μήνιγγες) που περιβάλλουν τον εγκέφαλο και τον νωτιαίο μυελό, η οποία μπορεί να προσβάλλει οποιονδήποτε και εάν δεν διαγνωστεί εγκαίρως μπορεί να είναι πολύ σοβαρή και να έχει ποικίλες επιπλοκές. Είναι πιο συχνή στα βρέφη, τα μικρά παιδιά, τους εφήβους και […]

Τα τρία δημοφιλή συμπληρώματα βιταμινών που προκαλούν διαταραχές ύπνου
20.02.2024

Τα τρία δημοφιλή συμπληρώματα βιταμινών που προκαλούν διαταραχές ύπνου

«Δεν θέλω να είμαι ένας ακόμα που πέθανε ξαφνικά εξαιτίας του εμβολίου κατά Covid» είπε ο Βρετανός που «κόντραρε» τον Ρ.Σούνακ
20.02.2024

«Δεν θέλω να είμαι ένας ακόμα που πέθανε ξαφνικά εξαιτίας του εμβολίου κατά Covid» είπε ο Βρετανός που «κόντραρε» τον Ρ.Σούνακ

Με αυτούς τους τέσσερις τρόπους θα περιορίσετε το ροχαλητό
20.02.2024

Με αυτούς τους τέσσερις τρόπους θα περιορίσετε το ροχαλητό

Καρδίτσα: 40χρονη κατέρρευσε ξαφνικά ενώ περπατούσε μαζί με τον σύζυγό της – «Έφυγε» από ανακοπή καρδιάς
20.02.2024

Καρδίτσα: 40χρονη κατέρρευσε ξαφνικά ενώ περπατούσε μαζί με τον σύζυγό της – «Έφυγε» από ανακοπή καρδιάς

Καρκίνος: Αυτά είναι τα 7 συμπτώματα που μοιάζουν με σκωληκοειδίτιδα
20.02.2024

Καρκίνος: Αυτά είναι τα 7 συμπτώματα που μοιάζουν με σκωληκοειδίτιδα

Νοσοκομείο Metropolitan: Άφησαν ασθενή με πιθανή διάτρηση στομάχου να περιμένει στη σειρά της αναμονής!
17.02.2024

Νοσοκομείο Metropolitan: Άφησαν ασθενή με πιθανή διάτρηση στομάχου να περιμένει στη σειρά της αναμονής!

Βέλγιο: 13χρονος έγινε ο πρώτος ασθενής που θεραπεύτηκε από θανατηφόρο καρκίνο του εγκεφάλου – Τα συμπτώματα του ΔΔΓΓ
15.02.2024

Βέλγιο: 13χρονος έγινε ο πρώτος ασθενής που θεραπεύτηκε από θανατηφόρο καρκίνο του εγκεφάλου – Τα συμπτώματα του ΔΔΓΓ

Έμφραγμα: Αυτά είναι τα προειδοποιητικά σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν ακόμα και εβδομάδες νωρίτερα
15.02.2024

Έμφραγμα: Αυτά είναι τα προειδοποιητικά σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν ακόμα και εβδομάδες νωρίτερα