Επιδημίες

Καταγγελία για παρενέργειες του εμβολίου από την εκπαιδευτικό που νοσηλεύτηκε σε ΜΕΘ: «Μόνο εδώ μέσα υπάρχουν 6 άτομα»!

Καταγγελία για παρενέργειες του εμβολίου από την εκπαιδευτικό που νοσηλεύτηκε σε ΜΕΘ: «Μόνο εδώ μέσα υπάρχουν 6 άτομα»!

Σε σοβαρές καταγγελίες προχώρησε η 30χρονη Μαρίζα Προβατά η οποία νοσηλεύτηκε σε ΜΕΘ μετά τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα της Pfizer. 

Όπως σας αποκάλυψε το pronews.gr η 30χρονη εκπαιδευτικός εμβολιάστηκε με την 2η δόση του εμβολίου της Pfizer και στη συνέχεια νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα» με μυοκαρδίτιδα. 

Η ανάρτηση που έκανε η κοπέλα στα social media ήταν μια πραγματική «γροθιά στο στομάχι» για όσους προσπαθούν να κρύψουν τις παρενέργειες που έχουν προκληθεί από το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, όμως δεν έμεινε εκεί, καθώς έδωσε συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε στο πως την αντιμετώπισαν στο νοσοκομείο, αλλά και στους άλλους συμπολίτες μας που νοσηλεύονται σε νοσοκομείο με παρενέργειες του εμβολίου.

«Ξέρετε πόσα περιστατικά υπάρχουν; Μόνο εδώ υπάρχουν 6 άτομα με παρενέργειες από το εμβόλιο. Είναι και μια κοπέλα στο διάδρομο η οποία εμβολιάστηκε πριν δύο μέρες και τους λέει πως έχει πόνους και της λένε ότι δεν έχει τίποτα», κατήγγειλε η εκπαιδευτικός.

Επίσης αποκάλυψε πως και την ίδια την πρώτη φορά που πήγε στο νοσοκομείο την έδιωξαν, γιατί οι γιατροί θεώρησαν πως δεν έχει τίποτα. «Πήγα στο νοσοκομείο της Λειβαδιάς την Πέμπτη, γιατί ένιωθα έντονο πόνο στο στήθος, μου είπαν ότι δεν έχεις τίποτα, μου έκαναν εξετάσεις και έφυγα».

«Παρόλα αυτά οι πόνοι συνέχιζαν και πήγα ξανά την Παρασκευή και ζήτησα να με ελέγξουν ξανά» πρόσθεσε η κοπέλα και πρόσθεσε ότι ένας καρδιολόγος της είπε πως είναι μυοκαρδίτιδα από το εμβόλιο. 

Στη συνέχεια η κοπέλα μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα», ενώ σε ερώτηση για το εάν συμπληρώθηκε κίτρινη κάρτα, απάντησε θετικά.

Η Μαρίζα Προβατά είπε επίσης ότι μέχρι σήμερα είναι ακόμα στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», παρόλα αυτά βγήκε πλέον από την ΜΕΘ και πλέον περιμένει το πότε θα επιστρέψει στο σπίτι της. Όσον αφορά την επιστροφή στην κανονικότητα… αυτή θα αργήσει. Σύμφωνα με όσα της είπαν οι γιατροί θα πρέπει να παρακολουθεί το πρόβλημα της και θα χρειαστεί σίγουρα 6 μήνες για να επανέλθει κανονικά. «Κάνω δύο βήματα και κουράζομαι», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος σε ερώτηση για το γιατί εμβολιάστηκε είπε: «Ήμουν ανάμεσα στον κόσμο που αμφιταλαντεύεται. Έλεγα δεν θα το κάνω δεν θα το κάνω. Με το που ξεκίνησα όμως δουλειά άρχισαν να πιέζουν τα πράγματα. ήμουν σε ένα γραφείο που μόνο εγώ δεν το είχα κάνει, λέω ας το κάνω». 

Οι αναρτήσεις που έκανε η κοπέλα μέσα από το νοσοκομείο

Η πρώτη της ανάρτηση:

«Καλημέρα από τη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αλεξάνδρα.

Αυτό που φοβούνται όλοι μην τους συμβεί όταν έρθουν αντιμέτωποι με το τέρας του κορονοϊού, όπως το χαρακτηρίζουν, εγώ το έπαθα από το εμβόλιο της pfizer.

Την Τρίτη 28/9 κάνω τη δεύτερη δόση. Το ίδιο βράδυ και όλη την επόμενη μέρα έχω υψηλό πυρετό και όντας σε μία ξένη πόλη μόνη μου (αναπληρώτρια γαρ) δεν είχα τη δύναμη να πάω στο νοσοκομείο. Την Πέμπτη πια, εφόσον είχα μόνο δέκατα, πήγα στο νοσοκομείο για να τους αναφέρω τον έντονο πόνο που ένιωθα στο στέρνο και τη δύσπνοια. Θεώρησα ότι απέκτησα κάποιο αναπνευστικό πρόβλημα επειδή είχα πάντα τάσεις άσθματος. Μου είπαν δεν έχεις πρόβλημα με το αναπνευστικό και ενώ υπήρχαν κάποιες ανησυχητικές τιμές στις εξετάσεις αίματος, θεώρησαν πως μπορώ να αποχωρήσω εφόσον είμαι νέα και δεν θα μπορούσα να έχω μεγάλες επιπλοκές λόγω του εμβολίου.

Την επόμενη μέρα πήγα ξανά με ΔΙΚΗ ΜΟΥ πρωτοβουλία για επανεξέταση. Η τροπονίνη από 68 είχε φτάσει στα 215. Ο καρδιολόγος είπε κατευθείαν ότι έπαθα ΜΥΟΚΑΡΔΙΤΙΔΑ από το Pfizer και έγινε αμέσως εισαγωγή. Το ίδιο βράδυ μόλις βρέθηκε ελεύθερο ασθενοφόρο διακομίστηκα από τη Λιβαδειά στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αλεξάνδρα στην Αθήνα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Είμαστε 10 άτομα στον ίδιο θάλαμο και οι τρεις είμαστε ίδια περίπτωση. Άλλη μία κοπέλα στην ηλικία μου και ένας άντρας λίγο μεγαλύτερος. Αυτό τι ποσοστό είναι; Ποιοι θα μάθουν για μας; Πόσοι έμαθαν για τους προηγούμενους; Πώς προκύπτουν τελοσπάντων αυτές οι στατιστικές και τα ποσοστά για τους κινδύνους που ελλοχεύουν από τον κορονοϊό και από το εμβόλιο;; Αν εμείς οι τρεις είχαμε κοβιντ θα είχε βουίξει ο τόπος ότι νοσηλεύονται νέα άτομα. Τώρα δεν θα το πει κανείς….

Το γνωστοποιώ και παροτρύνω όλους όσους έρχονται στην ίδια θέση ή έχουν συγγενείς και φίλους να κάνουν το ίδιο. Η ενημέρωση είναι το παν! Μην μπερδεύετε την υγεία με πολιτικά ζητήματα, γιατί στα νοσοκομεία αυτό κάνουν. Δείτε καθαρά τι συμβαίνει και ενημερώστε τον κόσμο πρώτα για σας και ύστερα για τους δικούς σας. Έχουμε λογική κ κρίση αρκεί να έχουμε σωστά δεδομένα στα χέρια μας.

Υ.Γ. οι οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας έφεραν πολλούς εκπαιδευτικούς στο σημείο του εμβολιασμού.

Υ.Γ. το Υπουργείο Παιδείας δεν δίνει αναρρωτική άδεια στους εκπαιδευτικούς αναπληρωτές πάνω από 15 μέρες. Μηδέν χρήματα και μηδέν προϋπηρεσία για μένα μετά το δεκαπενθήμερο».

Η δεύτερη ανάρτηση της 

«ΕΥΤΥΧΏΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ που δεν κόλλησα COVID για να μπω στη ΜΕΘ.

Πήγα έκανα το εμβόλιο κ μπήκα από μόνη μου. Ναι της Pfizer. Όχι δεν ήθελα να πάω αλλά είμαι εκπαιδευτικός κ δέχομαι πιέσεις. Ναι από το κράτος. Το ίδιο κράτος που τώρα θα με βγάλει σε άδεια άνευ αποδοχών. Χωρίς χρήματα κ χωρίς να μετράει η προϋπηρεσία μου. Σας ευχαριστώ!! Εγώ φέρθηκα υπεύθυνα όπως θέλατε αλλά εσείς…

Μα φυσικά! Δεν ανήκω σε ευπαθή ομάδα για να πάρω άδεια για ΜΗΝΕΣ, ΜΗΠΩΣ και κολλήσω COVID. Ούτε έχω μικρά παιδιά για να πάρω ειδικού σκοπού. Κ δεν είμαι σε ειδική κατηγορία ώστε να κάνω τηλεκπαίδευση απ’ το σπίτι μου κ να πληρώνομαι. Οπότε ΑΣ ΠΑΩ ΝΑ ΠΝΙΓΩ. Τόσες τροπολογίες κ άδειες…για να μην πάθει κάποιος κοβιντ, ενώ για τ εμβόλιο που οι ΙΔΙΟΙ σε βάζουν να κάνεις έχεις μόνο 15 μέρες κ μετά τίποτα… αυτό είναι ΑΙΣΧΡΟ!!!!

Το σημαντικό φυσικά είναι να βγω από δω υγιής. Αλλά γιατί να μείνω χωρίς χρήματα κ χωρίς μόρια για του χρόνου; Γιατί να κινδυνέψω να μείνω κ άνεργη του χρόνου; Έκανα κάτι λάθος;

Ναι…τους άκουσα. Λες κ ήθελαν το καλό μου. Σα χάνος την πάτησα.

Υ.Γ. μην ξεχάσετε να ακούτε τους φίλους σας που σας λένε ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ.

Υ.Γ. 2) ΤΡΕΞΤΕ για να σωθείτε κ να σώσετε κ τους άλλους. Μη σας λένε ότι έχετε κ ΧΑΜΗΛΟ IQ…..κ είστε αμόρφωτοι που δεν εμπιστεύεστε την επιστήμη.

Αυτοί οι μορφωμένοι λοιπόν που μας πιπιλάνε το μυαλό κ ξαφνικά έγιναν ιδιοφυίες, δε γνωρίζουν ότι εδώ μέσα είμαι με άλλους δύο νεότατους ανθρώπους από την ίδια αιτιολογία. Κ δε θα το μάθουν γιατί κανείς δε θα το πει. Κ είναι τόσο μα ΤΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΙ που πιστεύουν ότι συμβαίνει ακριβώς αυτό που τους προβάλλουν. Αυτό τα λέει όλα.

Κ δε λέω ότι ο κορονοϊός δεν μπορεί να γίνει επικίνδυνος αλλά λέω ότι το παίζουν όλοι έξυπνοι με ψεύτικα στοιχεία που τα περνάνε για αληθινά. Περαστικά σε μένα αλλά περαστικά και σε σας!!!

Stay safe»

Επιδημίες

25.01.2024

Η παχυσαρκία «εκτοξεύθηκε» στα παιδιά κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19 στη Βρετανία

Η παχυσαρκία των παιδιών δημοτικών σχολείων στη Βρετανία αυξήθηκε δραματικά κατά τη διάρκεια των μέτρων αποκλεισμού της πανδημίας Covid-19, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό ανοικτής πρόσβασης «PLOS ONE». Κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους της πανδημίας, το κλείσιμο των σχολείων άλλαξε άρδην την καθημερινότητα των μικρών παιδιών. Η ακύρωση των οργανωμένων αθλημάτων, τα […]

22.01.2024

Συσχέτιση αυτοάνοσων νοσημάτων παρατηρούν οι επιστήμονες με τη νόσηση από COVID-19

Η COVID-19 σχετίζεται με έξαρση ή πυροδότηση διαφόρων αυτοάνοσων νοσημάτων, όπως ο συστηματικός ερυθηματώδης λύκος, η φλεγμονώδης νόσος του εντέρου και η ρευματοειδής αρθρίτιδα. Η γυροειδής αλωπεκία (Alopecia Areata-ΑΑ) είναι αυτοάνοση τριχόπτωση που εμφανίζεται σε ευαίσθητα άτομα από περιβαλλοντικούς παράγοντες, όπως ιούς, εμβολιασμούς και ψυχολογικό στρες. Υπάρχει ένας αυξανόμενος αριθμός αναφορών για εμφάνιση, έξαρση και […]

ΕΚΠΑ: Οι αιτίες της αύξησης του αριθμού των λοιμώξεων του αναπνευστικού με το τέλος της πανδημίας Covid-19
22.01.2024

ΕΚΠΑ: Οι αιτίες της αύξησης του αριθμού των λοιμώξεων του αναπνευστικού με το τέλος της πανδημίας Covid-19

Κορωνοϊός: Ξεκινούν οι εμβολιασμοί για τους 12 ετών και άνω
16.10.2023

Κορωνοϊός: Ξεκινούν οι εμβολιασμοί για τους 12 ετών και άνω

Κορωνοϊός: Ποιά είναι τα νέα μέλη της Επιτροπής Ελέγχου Διακίνησης Εμβολίων
10.10.2023

Κορωνοϊός: Ποιά είναι τα νέα μέλη της Επιτροπής Ελέγχου Διακίνησης Εμβολίων

Η κυβέρνηση δεν διαγράφει τα πρόστιμα των ανεμβολίαστων άνω των 60 ετών – «Τοκίζονται και περνάνε και στους κληρονόμους»!
07.08.2023

Η κυβέρνηση δεν διαγράφει τα πρόστιμα των ανεμβολίαστων άνω των 60 ετών – «Τοκίζονται και περνάνε και στους κληρονόμους»!

CDC: Επανεμφανίστηκε η λέπρα στις ΗΠΑ – Μπορεί να προκαλέσει σοβαρές αναπηρίες
02.08.2023

CDC: Επανεμφανίστηκε η λέπρα στις ΗΠΑ – Μπορεί να προκαλέσει σοβαρές αναπηρίες

Δημοφιλή

Υγεία
1

Αυτό είναι το θαυματουργό έλαιο που προστατεύει από το Αλτχάιμερ

Kαρδιά
2

Ποιοι είναι οι φυσιολογικοί καρδιακοί παλμοί και ποια τα επικίνδυνα όρια – Πότε πρέπει να ανησυχήσετε

Φάρμακα
3

Ανατροπή δεδομένων στα εμβόλια mRNA: Οι εμβολιασμένοι πεθαίνουν πλέον στις ΗΠΑ από COVID-19

Διατροφή
4

Πετιμέζι: Το καλύτερο φυσικό φάρμακο

Περισσότερα

01.03.2024

Ποιοι είναι οι φυσιολογικοί καρδιακοί παλμοί και ποια τα επικίνδυνα όρια – Πότε πρέπει να ανησυχήσετε

Πώς μπορούμε να γνωρίζουμε αν οι καρδιακοί παλμοί μας είναι φυσιολογικοί ή κάτι δεν πάει καλά; «Αν κάνετε μία γρήγορη αναζήτηση στο Ίντερνετ, θα βρείτε αρκετές πηγές που αναφέρουν ότι οι φυσιολογικοί παλμοί για τους ενήλικες κυμαίνονται μεταξύ 60 και 100 το λεπτό», αναφέρει ηλεκτροφυσιολόγος από το Τμήμα Καρδιαγγειακής Ιατρικής της Cleveland Clinic, στο Οχάιο. Στα […]

27.02.2024

Νέα έρευνα προειδοποιεί: Η διαβίωση κοντά σε μπαρ και εστιατόρια fast food αυξάνει το κίνδυνο για καρδιακή ανεπάρκεια

Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρείας «Circulation: Heart Failure» όσοι ζουν πιο κοντά σε εστιατόρια fast food, είναι πιθανότερο να κινδυνεύσουν από καρδιακή ανεπάρκεια. Εστιατόρια γρήγορου φαγητού και μπαρ συνήθως παρέχουν ανθυγιεινά τρόφιμα και ποτά, που έχουν συνδεθεί με καρδιαγγειακά νοσήματα, όπως επισημαίνει ο επικεφαλής συγγραφέας της μελέτης Λου Κι, […]

Δείτε ποια είναι τα οφέλη που έχουν για την υγεία οι αγκινάρες – Οι 9 λόγοι για να τις βάλετε στο τραπέζι σας
27.02.2024

Δείτε ποια είναι τα οφέλη που έχουν για την υγεία οι αγκινάρες – Οι 9 λόγοι για να τις βάλετε στο τραπέζι σας

Βρώμη: Είναι τελικά υγιεινή και ποιο είδος είναι το καλύτερο; (βίντεο)
27.02.2024

Βρώμη: Είναι τελικά υγιεινή και ποιο είδος είναι το καλύτερο; (βίντεο)

Αποξηραμένα φρούτα: Έχουν οφέλη για την υγεία μας ή αποτελούν θερμιδικές βόμβες;
26.02.2024

Αποξηραμένα φρούτα: Έχουν οφέλη για την υγεία μας ή αποτελούν θερμιδικές βόμβες;

Μπρόκολο: Ποια συστατικά του μειώνονται αναλόγως με τον τρόπο μαγειρέματος – Ποιος είναι ο σωστός τρόπος
26.02.2024

Μπρόκολο: Ποια συστατικά του μειώνονται αναλόγως με τον τρόπο μαγειρέματος – Ποιος είναι ο σωστός τρόπος

H SCYTALYS διοργανώνει «Bootcamp» στην Ανάπτυξη Λογισμικού
22.02.2024

H SCYTALYS διοργανώνει «Bootcamp» στην Ανάπτυξη Λογισμικού

Μηνιγγίτιδα: Δείτε ποια είναι τα συμπτώματα και πότε να πάτε στο γιατρό
22.02.2024

Μηνιγγίτιδα: Δείτε ποια είναι τα συμπτώματα και πότε να πάτε στο γιατρό

Τα τρία δημοφιλή συμπληρώματα βιταμινών που προκαλούν διαταραχές ύπνου
20.02.2024

Τα τρία δημοφιλή συμπληρώματα βιταμινών που προκαλούν διαταραχές ύπνου

«Δεν θέλω να είμαι ένας ακόμα που πέθανε ξαφνικά εξαιτίας του εμβολίου κατά Covid» είπε ο Βρετανός που «κόντραρε» τον Ρ.Σούνακ
20.02.2024

«Δεν θέλω να είμαι ένας ακόμα που πέθανε ξαφνικά εξαιτίας του εμβολίου κατά Covid» είπε ο Βρετανός που «κόντραρε» τον Ρ.Σούνακ